Fejl 0x8015DC0C opstår, når du logger på Xbox-appen på Windows 10

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge på din profil i Xbox-appen på Windows 10:

0x8015DC0C

Det kan betyde, at du er angivet som et barn i din Xbox-familie på din Xbox-konto, men at du er angivet som voksen på din Microsoft-konto.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at kontrollere og redigere din Børnesikring på account.microsoft.com/family.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x8015DC0C opstår, når du logger på Xbox-appen på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?