Fejlen 0x80a4001a opstår, når du bliver bedt om din adgangskode

Du får vist følgende fejlkode, når du bliver bedt om din adgangskode til din Microsoft-konto:

0x80a4001a

Løsning

Du kan afhjælpe problemet ved at prøve følgende:

1. Slet din konto fra konsollen. Det gør du ved at gå til System > Indstillinger > Konto > Fjern konti.
  2. Vælg den konto, du vil fjerne, og vælg Fjern.
  3. Når din konto er fjernet, kan du gå tilbage og vælge Logon og derefter tilføje din konto igen og angive din adgangskode.
  4. Vælg enten Ingen barrierer eller Bed om min adgangsnøgle.

Bemærk! Hvis du vælger Luk ned, vil du sandsynligvis støde på problemet igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlen 0x80a4001a opstår, når du bliver bedt om din adgangskode", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?