Du har problemer med at give dit forældresamtykke, når du opretter en børnekonto på Xbox

Løsninger

Løsning 1: Kontrollér dine personlige oplysninger

Hvis du bliver bedt om et kreditkort for at validere dit samtykke, og du ikke bor i USA eller EU, betyder det, at landefeltet for dit barns Microsoft-konto er tomt eller forkert.

Kontrollér barnets personlige oplysninger

1. Log på barnets Microsoft-konto.
  2. Vælg Dine oplysninger, og sørg for, at følgende er korrekt:
    1. Fødselsdato
    2. Land/område
  3. Hvis du har ændret noget, skal du vælge Gem.
  4. Vælg Familie, og kontrollér, at din konto vises der.

Kontrollér forælderens personlige oplysninger

1. Log på den overordnede Microsoft-konto for den familie, barnet tilhører.
  2. Vælg Dine oplysninger, og sørg for, at følgende er korrekt:
    1. Fødselsdato
    2. Land/område
  3. Hvis du har ændret noget, skal du vælge Gem og derefter logge af.

Løsning 2: Giv samtykke på en Xbox-konsol i stedet for Xbox.com

Hvis forælderens Microsoft-konto bruger totrinsbekræftelse – eller hvis du for nylig har opdateret sikkerhedsbeviser for forælderens Microsoft-konto (hvorefter der er en ventetid på 30 dage, før der kan foretages yderligere ændringer) – der forhindrer dig i at give forældersamtykke på Xbox.com.

Du kan dog stadig give det på Xbox-konsoller. Log på barnets konto på Xbox One eller Xbox 360, og følg anvisningerne i, hvordan du giver dit samtykke.

Hvis du ikke har en Xbox ved hånden, kan du også vælge midlertidigt slå totrinsbekræftelse fra, så du kan give samtykke på Xbox.com. Når du er færdig, skal du sørge for at slå totrinsbekræftelse til igen. Se Slå totrinsbekræftelse fra.

Løsning 3: Send os bevis på alder

Hvis du ikke har et kreditkort, skal du gå til Bekræftelse af alder og forældresamtykke og se afsnit 2, "Send os bevis på alder."

Hvis ingen af disse løsninger virker, skal du kontakte Xbox Support.

Få mere at vide om børnekonti på Xbox

• Læs artikler om beskyttelse og onlinesikkerhed for din Xbox One-familie.
  • Læs artikler om sikkerhed og forældrekontrol for Xbox 360.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Du har problemer med at give dit forældresamtykke, når du opretter en børnekonto på Xbox", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?