Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol

Hvis du vil ændre dine logonpræferencer (og f.eks. kræve en adgangskode, når der logges på), skal du benytte denne fremgangsmåde:

Hvis du har børnekonti i din familie, giver dine indstillinger for logon dig kontrol over dine børns adgang til indhold og mulighed for at købe fra Microsoft Store.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg Logon, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto.
  4. Vælg Skift mine logon- og sikkerhedsindstillinger.
  5. Vælg en af følgende indstillinger:
    • Gør det hurtigt, gør det magisk: Automatisk logon uden behov for adgangskode eller adgangsnøgle.
    • Ingen barrierer: Ingen adgangskode eller adgangsnøgle kræves for at logge på, ændre indstillinger eller foretage køb.
    • Tjek, at det er mig: En adgangsnøgle kræves for at logge på.
    • Bed om min adgangsnøgle: En adgangsnøgle kræves for at logge på, ændre indstillinger eller foretage køb.
    • Luk ned: Adgangskoden til din Microsoft-konto er påkrævet til næsten alt.
    • Tilpas: Vælg denne indstilling for at angive, til hvilke handlinger der skal kræves en adgangskode eller adgangsnøgle.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?