Optjen point med Microsoft Rewards

Du kan optjene point til belønninger for ting, du allerede gør hver dag. Det er nemt, og det er gratis: Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig, så inkluderes Microsoft Rewards i din Microsoft-konto.

Når du har tilmeldt dig, kan du logge på din Microsoft-konto for at se dine aktuelle point. Du kan også se dine samlede point ud for navnet på din konto på Bing.com og Microsoft.com.

Bemærk! Hvis du har problemer med Microsoft Rewards-appen for Xbox One eller med at optjene point eller indløse dem til rewards, skal du kontakte Support til Microsoft Rewards.

Download appen

Hold styr på dine point, og optjen, mens du spiller spil eller køber ved at downloade Microsoft Rewards-appen til din Xbox One-konsol.

Optjen point

Vi tilføjer hele tiden nye måder at optjene point på, og du kan holde styr på disse ved hyppigt at se på Microsoft Rewards-siden.

Du kan optjene point ved at:

Efterhånden som du får flere point, vokser dine muligheder for at få flotte belønninger. Vi gør det nemt at spore statussen for det, du arbejder dig hen imod, herunder populære spil, film, apps, gavekort, konkurrencer, bidrag til velgørenhed samt tilbud og arrangementer for medlemmer.

Få flere oplysninger om at optjene point.

Bemærk! Køb af artikler i Microsoft Store på Xbox eller søgning på Bing.com optjener muligvis ikke point i alle lande eller områder.

Få hjælp

Hvis du har problemer med Microsoft Rewards-appen eller med optjening af point og indløsning af dem for belønninger, kan du gå til Support til Microsoft Rewards.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Optjen point med Microsoft Rewards", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?