Åbn din Microsoft-konto igen

Åbn din Microsoft-konto igen Hvis du vil åbne din Microsoft-konto igen, skal du logge på med din mailadresse og adgangskode.

Hvis du lukker din Microsoft-konto, har du en 30-dages frist, hvor du kan skifte mening og åbne din Microsoft-konto igen. Når der er gået 30 dage, bliver din Microsoft-konto slettet permanent. Se Sådan lukker du din Microsoft-kontofor at få flere oplysninger.

Åbn din Microsoft-konto igen

1. Gå til account.microsoft.com, og log på.
  2. Du bliver bedt om at modtage og angive en sikkerhedskode. Når du har angivet koden, åbnes din konto igen, og din Xbox-profil sammen med alle tilknyttede spil, musiknumre og videoer bliver tilgængelige, næste gang du logger på din konsol.

Bemærkninger

• Du får dit abonnement igen med den tid, der er tilbage af abonnementsperioden, men du får ikke den tid tilbage, som er gået, mens kontoen har været lukket.
  • Hvis du har opsagt et abonnement, eller hvis abonnementsperioden er udløbet, er du nødt til at købe abonnementet igen.
  • Hvis du opsagde nogen andre tilknyttede abonnementer eller tjenester, inden du lukkede din Microsoft-konto, skal du muligvis genåbne disse abonnementer. Du kan finde flere oplysninger på supportwebstederne for de andre tjenester, du bruger.