Sådan føjer du et barn til en familiekonto

Hvis du har en børnekonto, der ikke er tilknyttet en familiekonto, kan du ikke foretage ændringer eller få adgang til indstillingerne for din Xbox-profil.

Du kan f.eks. ikke få vist eller opdatere følgende, hvis du har en børnekonto, der ikke er knyttet til en familiekonto:

• Profil (herunder dit gamertag)
  • Gennemførelser
  • Meddelelser
  • Venner
  • Mine spil
  • Klubber
  • Aktivitetsfeed

Xbox deler definitionen af et barns konto op i tre kategorier:

• Lille barn: alle under 8 år
  • Barn: fra 8 til og med 12 år
  • Teenager: fra 13 til og med 17 år (eller 19 år i Sydkorea)

I dette scenarie skal du få en forælder eller en anden voksen i familien til at føje dig til familiekontoen på konsollen, før du kan foretage ændringer eller få adgang til indstillingerne for din Xbox-profil.

Bemærk!

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan føjer du et barn til en familiekonto ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?