Ændring af dit gamerbillede på Xbox One

Hver profil får et gamerbillede, billedet, der vises ved siden af dit gamertag. Du kan ændre det, når du har lyst. Eller du kan uploade dit eget brugerdefinerede billede.

Sådan ændres dit gamerbillede:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, vælg din profil, og vælg derefter Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede.
  4. Vælg et gamerbillede.

Gør din avatar til dit gamerbillede

Sådan tager du et billede med din avatar:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, vælg din profil, og vælg derefter Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Rediger avatar.
  4. Tryk på knappen Menu på din controller, og vælg derefter Tag et billede.
  5. Skift mellem fanerne Animationer og Baggrund for at vælge en posering.
  6. Placer din avatar på din valgte baggrund.
  7. Vælg knappen Vis på din controller for at tage et billede af din avatar.
  8. Vælg Gem som gamerbillede.

Bemærk!
Du kan også vælge Send billede via mail for at maile dette gamerbillede til din Microsoft-konto.

Upload et brugerdefineret billede

Video: Overfør dit eget gamerbillede.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Hvis du vil uploade et brugerdefineret billede, skal du tilslutte en USB-enhed med et JPG- eller PNG-billede på den. Du kan også hente et billede fra OneDrive (tilgængelig i Microsoft Store under Apps), hvis du har det installeret på din konsol.

Bemærk!
Brugerdefinerede billeder er kun tilgængelige for voksne personers Microsoft-konti.

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, vælg din profil, og vælg derefter Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede. (Du skal først vælge Skift til gamerbillede, hvis du udskifter din avatar med et brugerdefineret billede).
  4. Vælg Upload et brugerdefineret billede og vælg et fra din tilsluttede enhed eller OneDrive.
  5. Vælg Upload.

Det kan tage lidt tid, før dit brugerdefinerede billede vises, mens vi bekræfter, at det er OK. (Hvis det ikke er, så gendannes det gamerbillede eller den avatar, du brugte tidligere).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ændring af dit gamerbillede på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?