Ændring af dit gamerbillede på Xbox One

Hver profil får et gamerbillede, som er det lille billede, der vises ved siden af dit gamertag. Du kan ændre det, når du har lyst. Eller du kan overføre dit eget brugerdefinerede billede.

Sådan ændrer du dit gamerbillede

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
  2. Gå til Log på > Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede.
  4. Vælg et gamerbillede.

Sådan uploader du et brugerdefineret billede:

Hvis du vil uploade et brugerdefineret billede, skal du tilslutte en USB-enhed med billedet på den. Du kan også hente et billede fra OneDrive (tilgængelig i Microsoft Store under Apps), hvis du har den installeret på din konsol.

Bemærk! Brugerdefinerede billeder er kun tilgængelige for voksne personers Microsoft-konti.

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
  2. Gå til Log på > Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede. (Du skal først vælge Skift til gamerbillede, hvis du udskifter din avatar med et brugerdefineret billede).
  4. Vælg Upload et brugerdefineret billede og vælg et fra din tilsluttede enhed eller OneDrive.
  5. Vælg Upload.

Det kan tage lidt tid, før dit brugerdefinerede billede vises, mens vi bekræfter, at det er OK. (Hvis det ikke er, så gendannes det gamerbillede eller den avatar, du brugte tidligere).