Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag

Hvis du vil konvertere din offlineprofil til et gamertag, skal du tjekke, at du har en Microsoft-konto, som ikke er knyttet til et andet gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du få mere at vide om, hvordan du opretter én, i Ofte stillede spørgsmål om Microsoft-konto på Xbox-konsollen.

Bemærk! Microsoft kan når som helst anset et gamertag som skadeligt eller upassende (også selvom værktøjet Skift gamertag tillader, at det kan oprettes), og vi kan ændre gamertagget uden advarsel. Få flere oplysninger om, hvorfor vi fjerner gamertags, under Gamertag og rigtigt navn på Xbox Safety-webstedet.

Skift din offlineprofil til et gamertag

1. Log på den profil, du vil konvertere fra en offlineprofil til et gamertag.
  2. Tryk på Guide-knappen for at åbne miniguiden.
  3. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
  4. Vælg Join Xbox Live.
  5. Angiv dit fornavn.
  6. Indtast e-mailadressen til din Microsoft-konto.
  7. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
  8. Tjek oplysningerne på skærmen.
  9. Tjek dine aktuelle indstillinger.
  10. Læs Microsoft-serviceaftale, og vælg derefter Jeg accepter.

Bemærk! Når du følger disse trin, bliver gamerscoren fra din offlineprofil overført til din Xbox Live-profil.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?