Få vist og administrer dine medlemskaber på Xbox One

Sådan får du vist dine medlemskaber og finder de nyeste tilbud:

1. Tryk på Xbox-knappen  på din controller for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps > Medlemskaber.
  2. Vælg et medlemskab for at få vist de nyeste tilbud eller for at tilmelde dig eller forlænge dit medlemskab.
  3. Vælg Administrer på en medlemskabsside for at få vist alle dine Microsoft-medlemskaber og -abonnementer eller flere indstillinger.

Log på account.microsoft.com for at administrere medlemskaber.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få vist og administrer dine medlemskaber på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?