Få vist og administrer dine abonnementer på Xbox One

Sådan får du vist dine abonnementer og finder de nyeste tilbud:

1. Tryk på Xbox-knappen  på controlleren for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger > Konto > Abonnementer.
  2. Vælg et abonnement, du vil administrere, og vælg derefter Administrer.

Her kan du få vist din betalingsplan, ændre din betalingsmetode og se funktioner og fordele som f.eks. gratis spil og ugentlige tilbud.

Du kan også administrere et hvilket som helst af dine abonnementer online ved at logge på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få vist og administrer dine abonnementer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?