Sådan ændrer du adgangskoden til din Microsoft-konto

Skift din adgangskode Log på din Microsoft-konto for at ændre din adgangskode.

Du kan ændre adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol eller online.

Bemærk! På denne side kan du ikke se, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du vil nulstille din adgangskode, skal du nulstille din adgangskode online.

Der kan opstå situationer, hvor du vil ændre din adgangskode, f.eks. disse:

• Du tror, at en anden person bruger din konto.
  • Der er et brud på sikkerheden hos en onlineforhandler, som du handler med, og du tror, at du har brugt den samme adgangskode på din Microsoft-konto.
  • Det er længe siden, du har ændret din adgangskode, så du vil gøre det for at være på den sikre side.

Vigtigt! Metoden til at ændre adgangskoden til en Microsoft-konto er lidt anderledes end metoden til at nulstille en glemt adgangskode. Gennemse følgende oplysninger, inden du ændrer din adgangskode.

Sådan ændrer du adgangskoden til din Microsoft-konto i en browser

Sådan kan du ændre adgangskoden til din Microsoft-konto via en webbrowser.

Bemærk! Hvis du ikke kender adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du ikke bruge følgende trin online.

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Vælg Skift adgangskode på siden Start under dit profilfoto og din mailadresse.
  3. Du kan blive bedt om at bekræfte, at du ejer kontoen. Det gør du ved at angive en sikkerhedskode på websiden. Du modtager koden via sms eller mail.
  4. Angiv din nuværende adgangskode.
  5. Opret en ny adgangskode, og bekræft den.
  6. Vælg Gem.

Når du har foretaget ændringen, modtager du en notifikation på den mailadresse eller det telefonnummer, som du i øjeblikket bruger som "sikkerhedsoplysning". Dette er en forholdsregel, der beskytter dig, hvis ændringen er foretaget af en anden person. Hvis det er tilfældet, kan du annullere ændringen ved at følge instruktionerne i notifikationen.

Hvis du ikke modtager en notifikation, skal du gå til en af følgende sider for at få oplysninger:

Hvis du ikke har opdateret din Microsoft-konto med en alternativ mailadresse eller alternative kontaktoplysninger for sikkerhed, eller hvis du vil ændre dine sikkerhedsoplysninger, fordi de er ændret, skal du gå til en af følgende sider for at få flere oplysninger:

Sådan ændrer du adgangskoden til din Microsoft-konto på Xbox 360

Her kan du se, hvordan du ændrer adgangskoden fra din Xbox 360-konsol:

1. Log på din Xbox 360.
  2. Rul til højre til settings, og vælg Account.
  3. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security.
  4. Vælg Change Password.
  5. Angiv din nuværende adgangskode, angiv den nye adgangskode to gange, og vælg derefter Change Now.
  6. Hvis du vil gemme adgangskoden, så du kan bruge den til at logge på andre Microsoft-tjenester, skal du vælge Yes, når du bliver bedt om det.