Slet personlige oplysninger, der er knyttet til din Xbox-profil og Microsoft-konto

Din Xbox-profil er knyttet til en Microsoft-konto. Dette er påkrævet for at kunne bruge Xbox Live-indhold og -tjenester. Sådan sletter du de personlige oplysninger, der er knyttet til både din Xbox-profil og din Microsoft-konto.

Hvis du vil slette din Xbox-profil og returnere dit gamertag, skal du lukke din Microsoft-konto. Det er ikke muligt at lukke din konto og samtidig bevare din Xbox-profil eller dit gamertag. Se Sådan lukker du din Microsoft-konto for at få en vejledning og flere oplysninger.

Slet dine personlige oplysninger

Benyt følgende fremgangsmåde for at slette oplysninger, der er knyttet til din Xbox-profil og Microsoft-konto, samtidig med at dit gamertag og din Microsoft-konto forbliver aktive.

• Fjern dine venner:
    1. Log på siden Xbox-venner i en webbrowser.
    2. Vælg den ven, du vil fjerne.
    3. Vælg Fjern.
    4. Vælg Ja.
    5. Gentag for alle venner.

Du kan også fjerne venner fra vennelisten på din Xbox.

• Ryd dine profiloplysninger:
    1. Log på din Xbox-profil.
    2. Vælg Tilpas profil.
    3. Ryd de tilpassede felter, og vælg Gem.
  • Rediger navnet i dine kontaktoplysninger til fakturering:
    1. Log på din Microsoft-konto.
    2. Vælg Betaling og fakturering.
    3. Vælg Faktureringsoplysninger og derefter Rediger profil.
    4. Foretag dine opdateringer, og vælg Gem.
  • Fjern dine betalingsmåder:
    1. Log på din Microsoft-konto.
    2. Vælg Betaling og fakturering.
    3. Vælg Betalingsmåder.
    4. Vælg din betalingsmåde, og vælg derefter Fjern.
  • Angiv dine foretrukne kontaktoplysninger:
    1. Log på siden Profile Center i en webbrowser.
    2. Vælg Min profil > Mine personlige oplysninger for at angive eller fjerne oplysninger.
    3. Vælg Administrer tilmeldinger for at angive eller fjerne kontaktindstillinger.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din Xbox-profil og aspekter for din Microsoft-konto, under Administrer konto.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Slet personlige oplysninger, der er knyttet til din Xbox-profil og Microsoft-konto", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?