Ofte stillede spørgsmål om Microsoft-konto på Xbox-konsol

Administrer din Microsoft-konto Log på din Microsoft-konto for at se og opdatere kontooplysningerne

Oversigt

Din Microsoft-konto er den konto, som du benytter til at styre din brug af Xbox Live og andre Microsoft-tjenester, herunder Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 10, Windows Phone m.fl. Men denne centrale konto kan du:

• administrere alle dine Microsoft-tjenester fra en enkelt konto
  • logge på din Xbox-konsol eller på Xbox-appen i Windows 10
  • administrere dine køb og abonnementer
  • oprette og administrere børnesikring for at beskytte din børn

Denne side har svar på de mest almindelige spørgsmål og links til ressourcer, hvor du kan få mere at vide om, hvordan du administrerer din Microsoft-konto fra din Xbox-konsol eller Xbox-app. Hvis du har flere generelle spørgsmål om Microsoft-konto spørgsmål, som f.eks. hvordan du tilmelder dig, logger på eller lukker din konto, skal du gå til Ofte stillede spørgsmål om Microsoft.

Emner

Hvordan logger jeg på en ny Xbox-konsol eller Xbox-appen?

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får vist en fejl, når jeg logger på?

Hvordan kan jeg ændre, gendanne eller fjerne den adgangskode, jeg bruger til at logge på med?

Skift din adgangskode

Du kan vælge at ændre din adgangskode med jævne mellemrum for at beskytte din konto bedre. Du kan få hjælp i Skift adgangskoden til din Microsoft-konto.

Genskab din adgangskode, hvis du har glemt den

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Fjern din adgangskode fra konsoller, hvor den tidligere blev gemt

Se, hvordan du kan bruge din adgangskode til at administrere loginindstillingerne til din konsol

Jeg har forskellige Microsoft-konti til forskellige tjenester – hvordan kan jeg kombinere dem?

I øjeblikket kan du ikke flytte dine tjenester fra én Microsoft-konto til en anden, Dette vil måske blive muligt på et senere tidspunkt.