Fordele ved at oprette en familie på Xbox One

Oversigt

Hvis du opretter en Microsoft-konto til hver person i din familie, kan du tilpasse onlineoplevelsen for hver enkel bruger ved at angive aldersrelevante begrænsninger for de enkelte konti. Disse indstillinger gælder på enhver Xbox One eller Windows 10-enhed, som de logger på.

Familievenlig Microsoft Store

• Du kan nemt sætte penge ind på dit barns Microsoft-konto og angive grænser for, hvor meget barnet må bruge i Microsoft Store, på account.microsoft.com/family.
  • Se dit barns købsoversigt og kreditkortene på dit barns konto.
  • Angiv begrænsninger, så dit barn kun ser alderssvarende indhold, når det gennemser indhold i Microsoft Store.

Familieindstillinger for alle Xbox One- og Windows 10-enheder

• Du kan angive, hvordan hvert enkelt barn må interagere med andre, dele sine profiloplysninger, deltage i multiplayerspil eller føje venner til sin venneliste. Det gør du ved at tilpasse sikkerhedsindstillingerne på Xbox.
  • Administrer alt indhold og alle internetbegrænsninger online på account.microsoft.com/family eller på Xbox One-konsollen.

Personligt tilpasset spil

• Den visuelle udformning af dashboardet kan afspejle de enkelte familiemedlemmers personlighed. Hvert familiemedlem kan vælge sine personlige farver og sit eget gamertag og gamerbillede, og de kan alle angive, hvilke apps de vil fastgøre på kontoens startside.
  • Hvert familiemedlem har sine egne gennemførelser og sin egen gamerscore og venneliste, som kan tages med, når han eller hun bruger sin profil hos en ven eller et andet sted.

Du kan finde flere oplysninger om familiemedlemskab og familieindstillinger på siden Familie.