Fejlen "Sorry, something's wrong with your Microsoft account" sker, når du logger på Xbox Live

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help", når du forsøger at logge på Xbox Live, betyder det, at der er problemer med din Microsoft-konto.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at afhjælpe problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-10-14T08:51:22.1959090+00:00

Løsning 2: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Når du tilføjer sikkerhedsoplysninger, skal du bekræfte, at du kan modtage en sikkerhedskode på denne mailadresse eller dette telefonnummer. Hvis du sprang dette trin over, første gang du konfigurerede din konto, skal du udføre det, når du bliver bedt om det.

Hvis det er lang tid siden, at du har opdateret dine sikkerhedsoplysninger, kan du blive bedt om at logge på med din Microsoft-konto, føje sikkerhedsoplysninger til din konto eller bekræfte oplysningerne på din Microsoft-konto.

Sådan kan du bekræfte sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har ændret dine sikkerhedsoplysninger inden for de seneste 30 dage, skal du vente, indtil denne 30-dages periode er forbi, før du kan ændre dem igen. Venteperioden er med til at beskytte din konto, hvis en angriber får fat i din adgangskode.

1. Log på siden Sikkerhed med mailadresse og adgangskode til din Microsoft-konto.
  2. Tjek alle de telefonnumre, alternative mailadresser og sikkerhedsspørgsmål og -svar, der er knyttet til din Microsoft-konto.
    • Hvis nogle af oplysningerne er forældede eller forkerte, skal du opdatere dem.

Vigtigt! Opdater de sikkerhedsoplysninger, der er forkerte. Du skal ikke slette dem. Hvis du sletter nogle forkerte sikkerhedsoplysninger, bliver du låst ude fra din konto.

• Tjek, at du har mindst to sikkerhedsoplysninger på din konto. Mindst én af sikkerhedsoplysningerne skal være et telefonnummer eller en mailadresse.

Du kan få mere at vide om sikkerhedsoplysninger under Føj sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har opdateret alle dine sikkerhedsoplysninger, tager opdateringen 30 dage. I den periode kan du logge på dine konsoller, men der vil være visse ting, du ikke kan gøre med din konto. Du kan forvente, at der sker dette, når du har opdateret dine sikkerhedsoplysninger:

• De sikkerhedsoplysninger, som du har valgt at fjerne, bliver slettet inden for 30 dage. I den periode sender vi meddelelser til det telefonnummer eller den mailadresse, der skal fjernes. Dette gør vi for at sikre os, at det ikke er en hacker, som prøver at fjerne dine oplysninger.
  • Vi sender dig en meddelelse, når de 30 dage er gået, så du kan tilføje det nye telefonnummer eller den nye mailadresse.
  • Vi kan ikke fremskynde denne proces.
  • Du kan fortsat bruge din konsol i denne 30-dages venteperiode, men du kan ikke ændre din adgangskode eller foretage køb online fra kontoen.
  • Du vil ikke kunne foretage sikkerhedsændringer på din konto eller administrere forældrekontrol online.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlen "Sorry, something's wrong with your Microsoft account" sker, når du logger på Xbox Live", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?