Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område

Hvis du flytter til et nyt land eller område og planlægger at tage din Xbox med dig, skal du finde ud af, hvad du skal gøre for at sikre, at du kan bruge din Xbox-konsol i din nye landestandard.

Bemærk! Du skal være opmærksom på, at du ikke kan løse områdefejl i forbindelse med funktionen Bagudkompatibilitet ved at ændre området på din konto. Disse trin skal kun bruges, når du flytter og har brug for at skifte landestandard.. Få mere at vide her.

På denne side

Hvornår du skal skifte land/område på Xbox

Du skal ændre dit land/område, hvis:

• Du er flyttet til et andet land/område.
  • Du er allerede i et land/område, der er anderledes end det, der er angivet for din konto og/eller konsol. (Hvis du midlertidigt er et andet sted, f. eks. på militær udstationering, behøver du ikke at ændre dit land/område.)

Her er, hvad du behøver at vide, inden du skifter land/område

Når du ændrer land/område for din Microsoft-konto, kan det påvirke dine tjenester og abonnementer. Her er de oplysninger, der er relevante, når du skifter land/område:

• Dine Xbox-profiloplysninger

Dit gamertag, ulåste gennemførelser og resten af dine Xbox-profiloplysninger flyttes med dig.

• Pengene på din Microsoft-konto

Pengene på din Microsoft-konto flyttes ikke med dig. Sørg for at bruge pengene på din konto, inden du ændrer din kontos placering. Vi kan ikke overføre penge mellem områder.

• Dit Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass-abonnement

Den tid, der er tilbage af dit Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass-abonnement, flyttes sammen med din konto til det nye land/område.

Hvis Xbox Live Gold- og Xbox Game Pass-abonnementer ikke er tilgængelige i det nye land/område, bliver dit nuværende abonnement ved med at være aktivt, men det er ikke sikkert, at det kan benyttes. Få mere at vide om de lande/områder, hvor abonnementer er tilgængelige.

Hvis dit abonnement ikke længere fungerer, opsige det, så du ikke fortsætter med at blive faktureret. Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du se Sådan opsiger du dit Xbox-abonnement.

• Andre abonnementer er muligvis ikke tilgængelige i det nye land/område

Hvis du har andre abonnementer (f.eks. online rollespil, som kræver et abonnement fra en tredjepart), forbliver de aktive i det nye land/område, men de fungerer muligvis ikke længere. Kontakt udgiveren af abonnementet for at få oplysninger om tilgængelighed.

Hvis du har en aftale om fast, automatisk fakturering, bliver du opkrævet betaling, indtil du annullerer abonnementet. Se, hvordan du gør dette, i Sådan kan du annullere dit Xbox-abonnement.

Ændre dit land/område: en proces i tre trin

Trin 1: Skift land/område for din Microsoft-konto

Benyt følgende fremgangsmåde for at ændre landet/området for din konto:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Rediger land/område.
  3. Opdater felterne land/område, stat, postnummer og/eller tidszone efter behov.
  4. Vælg Gem.

Trin 2: Overfør dit Xbox Live-kontoland/område

Hvis du vil overføre dit Xbox Live-kontoland/område, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Log på din Xbox-profil.
  2. Vælg Næste.
  3. Vælg land/område på rullelisten.
  4. Vælg Jeg accepterer.

Bemærk! Du får muligvis ikke vist en bekræftelsesmeddelelse, men din konto bliver nu overført.

Trin 3: Skift dit land/område på konsollen

Skift land/område på Xbox One

Følg disse trin for at opdatere dine indstillinger til det nye land/område, og genstart derefter din Xbox One-konsol. Første gang du køber i det nye land/område, bliver du bedt om at opdatere dine faktureringsoplysninger.

1. Log på din Xbox One-konsol.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > System > Sprog og placering.
  4. Vælg din nye placering på listen, og vælg derefter Genstart nu.

Skift land/område på Xbox 360

Hvis du vil skifte land/område på Xbox 360, kan du ikke blot opdatere din placering som på Xbox One. Du skal i stedet overføre din Xbox-profil, og det kan påvirke andre abonnementer og tjenester.

Sådan skifter du land/område på Xbox 360-konsollen:

1. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Log på.
  2. Tilføj et kreditkort, og angiv faktureringsadressen for dit nye område.
  3. Gå til Indstillinger på konsollen, og vælg derefter System.
  4. Vælg Konsolindstillinger > Sprog og landestandard > Landestandard.
  5. Vælg den landestandard, du vil bruge.

Forhold, der kan forhindre dig i at ændre dit land/område

Hvis du ikke kan skifte land/område for din Xbox, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Du har ændret land/område inden for de seneste tre måneder.
  • Din konto er i øjeblikket lukket (f.eks hvis kreditkortet til et af dine abonnementer er udløbet).
  • Du er mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det land/område, du befinder dig i, og du vil ikke være mindreårig i det land/område, du flytter til.
  • Du er ikke mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det land/område, du befinder dig i, med du vil blive betragtet som mindreårig i det land/område, du flytter til.
  • Dine faktureringsoplysninger er ufuldstændige eller forkerte på kontoen, f.eks. din adresse eller dit telefonnummer.
  • Du har en forfalden eller åben saldo på din konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?