Hvordan fjerner jeg mailadressen til min Microsoft-konto fra min Xbox One-startskærm?

Hvis du streamer dit Xbox One-feed og ikke ønsker at få din mailadresse vise på din Xbox One-startskærm, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Under Konto skal du vælge Login, sikkerhed og adgangskode.
  5. Fravælg feltet ved siden af Vis på Start.

Hvis du vil føje din mail til startskærmen igen, skal du følge samme procedure og markere feltet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan fjerner jeg mailadressen til min Microsoft-konto fra min Xbox One-startskærm?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?