Log på flere Xbox-konsoller på samme tid

Du kan kun logge på én Xbox One-konsol eller én Xbox 360-konsol ad gangen. Hvis du forsøger at logge på en anden Xbox One- eller Xbox 360-konsol, logges du automatisk af den første konsol.

Der er flere metoder til at forhindre dette i at ske:

Du kan være logget på én Xbox One-konsol og én Xbox 360-konsol på samme tid. Men der er nogle apps, som ikke kan bruges på forskellige konsoller på samme tid.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Log på flere Xbox-konsoller på samme tid", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?