Administrer din Xbox One-adgangsnøgle

Find ud af, hvordan du ændrer eller sletter den personlige adgangsnøgle på din Xbox One-konsol, så du kan beskytte dine oplysninger. Hvis du har glemt din adgangsnøgle, kan du finde ud af, hvad du skal gøre for at få en ny.

Fjern din adgangsnøgle

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  3. Vælg Login,, sikkerhed og adgangsnøgle.
  4. Vælg Delete my passkey.

Skift din adgangsnøgle

Hvis du vil ændre din adgangsnøgle, skal du først slette den eksisterende. Følg de forudgående trin for at fjerne din adgangsnøgle.

Når din adgangsnøgle er blevet fjernet, kan du oprette en ny:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  3. Vælg Sign-in, security & passkey.
  4. Vælg Create my passkey.
  5. Skriv en adgangsnøgle på seks cifre, og skriv den igen for at bekræfte.

Har du glemt din adgangsnøgle?

Hvis du har glemt adgangsnøgle, kan du få en ny ved at bruge adgangskoden til din Microsoft-konto.

1. Når du bliver bedt om at indtaste din adgangsnøgle på konsollen, skal du indtaste en 6-cifret kombination 3 gange.
  2. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, når du bliver bedt om det.
  3. Vælg Make a new passkey.
  4. Indtast en ny adgangsnøgle, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

Du har nu en ny adgangsnøgle.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Administrer din Xbox One-adgangsnøgle", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?