Multiplayerspil - og klassifikationer på Xbox One

Hvis du vil sikre, at de spil, der spilles på Xbox One-konsollen, er aldersmæssigt passende, kan vi hjælpe dig med at skræddersy din Xbox One-spiloplevelse, så den passer til dine behov. På denne side kan du finde oplysninger om spilklassifikationssystemer, hvordan du kan filtrere spil efter klassifikation, og hvordan klassifikationer virker i multiplayerspil.

Klassifikationssystem

Xbox respekterer standarder for indholdsklassifikation for hvert enkelt område, hvor Xbox-produkter er tilgængelige. Forskellige områder bruger forskellige klassifikationssystemer til at repræsentere deres behov. Du kan finde flere oplysninger om klassifikationssystemer i dit område under Oplysninger om spilklassifikation.

Filtrering på Xbox One

Vi giver dig filtre under fanen Store. I Store kan du gå til Gennemse spil > Alle spil. Filtrene vises øverst, og du kan vælge mere end ét. Vælg Flere filtre for at filtrere efter indholdsklassifikationssystem.

Multiplayerspil

Klassifikationssystemet omfatter kun lokale singleplayer-versioner af spillet. De dækker ikke onlineinteraktioner i selve spillene.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Multiplayerspil - og klassifikationer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?