Fejlen "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in" på Xbox 360

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du prøver at kræve en adgangskode til logon på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Din adgangskode huskes stadig for andre konsoller. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Besøg xbox.com/security, hvis du mener, at andre har adgang til din konto.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Din adgangskode huskes stadig på denne konsol. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Besøg xbox.com/security, hvis du mener, at andre har adgang til din konto.

Problemet opstår, når du forsøger at kræve, at der skal angives en adgangskode for at få adgang til din profil på andre Xbox-konsoller.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Kræv en adgangskode for at logge på

Du skal slå automatisk logon på konsollen fra med adgangskoden til din Microsoft-konto. Du kan kun foretage denne ændring online på siden Min konto. Følg disse trin for at fjerne adgangskoden til din Microsoft-konto, så andre ikke kan få adgang til din Xbox Live-profil uden adgangskoden. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto.
  2. Log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Sikkerhed, familie og forummer under&Min konto.
  4. Klik på Xbox 360-profilbeskyttelse til højre under Sikkerhed, familie og forummer.

Dette viser antallet af konsoller, hvor der ikke kræves adgangskode for at logge på, vises.

5. Vælg Kræv hentning af profil for at kræve, at din profil downloades igen fra Xbox Live ved hjælp af adgangskoden til din Microsoft-konto, før din profil kan bruges på en konsol. Alle eksisterende kopier af din profil vil ikke længere fungere, og alle profilændringer eller gennemførelser, der ikke er gemt på Xbox Live, vil gå tabt.

Vigtigt! Hvis du mener, at andre kan have fået adgang til din adgangskode, bør du ændre adgangskoden til din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Gå til din Microsoft-konto, og log på med legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto.
  2. Vælg Sikkerhed og adgangskode.
  3. Vælg Skift din adgangskode under Adgangskode.

Løsning 3: Fjern download din profil igen

Du kan fjerne din profil fra din Xbox 360-konsol, hvilket fjerner gamle gemte adgangskoder fra konsollen. Følg trinnene under Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol, og slet din profil. Download derefter din profil igen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.
  3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  4. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender den, skal du se Find mailadressen til din Microsoft-konto.
  5. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode.
    Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en forælder angive sine Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.
  6. Når du har downloadet din profil, bliver du spurgt, om konsollen skal huske din adgangskode.
    • Hvis du vil logge på uden at blive bedt om adgangskoden hver gang, skal du markere Remember Password.
    • Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden, når du logger på din konto. Det er en god ide, hvis andre i dit hjem har nem adgang til din konsol, eller hvis du har downloadet din profil hos en ven.

Flere oplysninger

Du kan begrænse adgangen til din Xbox Live-profil på enhver konsol ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto angives, når der logges på din profil. Du finder flere oplysninger i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Relaterede problemer