"Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in”-fejl på Xbox 360

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du prøver at kræve en adgangskode til logon på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Din adgangskode huskes stadig for andre konsoller. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Besøg xbox.com/security, hvis du mener, at andre har adgang til din konto.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Din adgangskode huskes stadig på denne konsol. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Besøg xbox.com/security, hvis du mener, at andre har adgang til din konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse dette problem:

Løsning 1: Kræv en adgangskode for at logge på

Du skal slå automatisk logon på konsollen fra med adgangskoden til din Microsoft-konto. Denne ændring kan kun foretages online på siden Min konto. Følg disse trin for at fjerne adgangskoden til din Microsoft-konto, så andre ikke kan få adgang til din Xbox Live-profil uden adgangskoden til din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto.
  2. Log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Hvis du har mistet eller glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du gå til Find mailadressen til din Microsoft-konto.
  3. Under “Min konto” skal du klikke på Sikkerhed, familie og forummer.
picture
  1. Under “Sikkerhed, familie og forummer” skal du klikke på Xbox 360-profilbeskyttelse på højre side.
picture

Antallet af konsoller, hvor der ikke kræves adgangskode for at logge på, vises.

picture
  1. Klik på Kræv download af profil for at kræve, at din profil downloades igen fra Xbox Live ved hjælp af adgangskoden til din Microsoft-konto, før den kan bruges på en konsol. Alle eksisterende kopier af din profil vil ikke længere fungere, og alle profilændringer eller gennemførelser, der ikke er gemt på Xbox Live, vil gå tabt.

Vigtigt! Hvis du mener, at din adgangskode er blevet hacket, bør du ændre adgangskoden til din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Gå til Microsoft-konto, og log på med logonoplysningerne til din Microsoft-konto.
  2. Klik på Sikkerhed og adgangskode.
  3. Under Adgangskode skal du klikke på Skift din adgangskode.

Hvis du ikke kan kræve en adgangskode via Xbox.com, kan du prøve løsning 2 og 3 nedenfor.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Tjek status for Xbox Live-tjenesten. Hvis Xbox Live-tjenesten er aktiv, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Log på din profil senere

Vent, og forsøg at kræve brug af en adgangskode senere.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Flere oplysninger

Du kan begrænse adgangen til din Xbox Live-profil på enhver konsol ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto angives, når der logges på din profil. Du kan finde flere oplysninger om dette under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode.