Fejlmeddelelse, når du forsøger at kræve en adgangskode til logon: "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in"

Problem

Du kan få vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at kræve en adgangskode ved logon.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Din adgangskode huskes stadig for andre konsoller. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Besøg xbox.com/security, hvis du mener, at andre har adgang til din konto.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Din adgangskode huskes stadig på denne konsol. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Besøg xbox.com/security, hvis du mener, at andre har adgang til din konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe problemet med følgende løsninger.

Løsning 1: Kræv en adgangskode for at logge på ved brug af Xbox.com

Brug følgende trin for at fjerne adgangskoden til din Microsoft-konto, så der ikke kan opnås adgang til din Xbox Live-profil uden adgangskoden til din Microsoft-konto. Sådan gør du:

Xbox.com: Kræv en profiladgangskode ved logon på en ekstern enhed

1. Gå til Min konto.
  2. Klik på Beskyttelse af Xbox 360-profil under Indstillinger og præferencer.
  3. Log på med den Microsoft-adgangskode (mailadresse og adgangskode), der er knyttet til din Xbox Live-konto.

Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du se under Find din Microsoft-konto eller -adgangskode.

4. Antallet af konsoller, hvor der ikke kræves adgangskode for at logge på, vises.
  5. Vælg Beskyt profil for at kræve, at din profil hentes igen fra Xbox Live ved hjælp af din Microsoft-konto og -adgangskode, før den kan bruges på en konsol. Alle eksisterende kopier af din profil vil ikke længere fungere, og alle profilændringer eller gennemførelser, der ikke er gemt på Xbox Live, vil gå tabt.

Vigtigt! Hvis du mener, at din adgangskode er blevet angrebet, bør du også ændre adgangskoden til din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Gå til logon-siden for din Microsoft-konto, og log på med din Microsoft-konto.
  2. Under Kontooplysninger skal du klikke på Skift ved siden af Adgangskode.

Hvis du ikke kan kræve en adgangskode ved brug af Xbox.com, kan du prøve løsningerne 2 og 3 nedenfor.

Løsning 2: Kontrollér Xbox Live-tjenestens status

Kontrollér Xbox Live-tjenestens status. Hvis Xbox Live-tjenesten er aktiv, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Log på din profil senere

Vent, og forsøg at kræve brug af en adgangskode senere.

Hvis problemet ikke løses, kan du kontakte Xbox Support ved hjælp af Hjælp-oplysningerne nederst på denne side.

Flere oplysninger

Du kan begrænse adgangen til din Xbox Live-profil på enhver konsol ved at kræve angivelse af adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil. Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du tilføjer eller ændrer indstillingen for din profiladgangskode, kan du se Beskyt din Xbox Live-profil med adgangskode.

Bemærk! "Microsoft-konto" er det nye navn på det, der plejede at blive kaldt "Windows Live ID". Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger, når du logger på Microsoft-tjenester (herunder Xbox Live). Din Xbox-konsol henviser måske stadig til din Microsoft-konto som dit "Windows Live ID". Husk på, at disse to termer betyder det samme. Dine Xbox Live-logonoplysninger er ikke blevet ændret. Få mere at vide.