Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste, når du logger på Xbox One

Når du forsøger at logge på din Xbox One-konsol, bliver du gentagne gange bedt om at angive din adgangskode, og du kan ikke logge på.

Løsninger

Løsning 1: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.
  4. Prøv at logge på igen.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Fjern din konto, og tilføj den derefter igen på konsollen

Trin 1: Fjern din konto fra konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  3. Vælg Fjern konto.
  4. Vælg din konto, og bekræft, at den skal fjernes.

Trin 2: Genstart din Xbox One-konsol

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Trin 3: Føj din konto til konsollen igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på > Tilføj ny.
  3. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  4. Angiv indstillingerne på de næste skærme for at tilpasse konsollen.

Løsning 3: Gendan fabriksindstillingerne

Hvis du stadig ikke kan logge på, skal du gendanne fabriksindstillingerne på konsollen. Du kan se, hvordan du gør det, på siden Sådan nulstiller du din konsol til fabriksindstillingerne på Xbox One.

Advarsel! Når du nulstiller din konsol til fabriksindstillingerne, slettes alle konti, apps, spil, gemte spil og indstillinger. Alt, der ikke er synkroniseret med Xbox Live, går tabt. Din konsol synkroniseres automatisk med Xbox Live, når den er tilsluttet denne tjeneste.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Du bliver gentagne gange bedt om at indtaste, når du logger på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?