Brug indholdsbegrænsninger på Xbox One, når ingen er logget på

Hvis du har konfigureret en gæstekonto, eller du bruger en gæstenøgle, kan du begrænse, hvad gæster kan se og gøre på din Xbox One-konsol, når der ikke er logget nogen brugere på. Disse indstillinger kan ændres af enhver voksen, der er logget på konsollen.

Du kan angive følgende sikkerhedsindstillinger til at administrere spil og apps, dine gæster kan bruge, når ingen er logget på Xbox Live-tjenesten:

• Bloker adgangen til upassende indhold
  • Bloker eksplicit TV
  • Begræns muligheden for at tilføje eller oprette konti på konsollen

Bemærk! Gæster vil ikke kunne bruge spil og apps, der kræver logon.

Gæstenøgler

På Xbox One kan en gæst bruge en gæstenøgle til at tilsidesætte begrænsninger for gæstekontoen. Hvis en gæst prøver at få adgang til spil eller apps, der er klassificeret højere, end gæstekontoens indstillinger tillader, beder konsollen om gæstenøglen. Hvis du har givet din gæst denne nøgle, kan gæsten tilsidesætte begrænsningerne ved hjælp af nøglen.

Gæstenøgler er nyttige i disse situationer:

• Du vil ikke have, at dine børn eller teenagere skal kunne logge ud og derefter bruge indhold, der er klassificeret over det alderstrin, som du har godkendt.
  • Du vil sikre dig, at børnepasseren ikke kan give børnene lov til at spille spil, som ikke passer til børnenes alder.
  • Du bor sammen med bofæller, som du ikke vil have logget på din konsol, når du ikke er hjemme.

Hvis du vil administrere disse begrænsninger, skal du oprette en gæstenøgle. Gæstenøglen er en 6-cifret kode, som du opretter på din konsol. Det er kun brugere, der har gæstenøglen, som kan foretage ændringer.

Bemærk! Gæstenøgler kan kun administreres af en voksen og kun på Xbox One-konsollen.

Giv adgang til indhold og apps

Når du har oprettet en gæstenøgle, kan du angive, hvilket indhold der kan ses på din Xbox One, når der ikke er logget nogen på konsollen.

1. Vælg System > Indstillinger > System > Indholdsbegrænsninger, når du er logget af.
  2. Vælg Adgang til indhold.
  3. Åbn rullemenuen Adgang til indhold og apps, og rul ned for at vælge det aldersrelevante indholdsniveau, du vil tillade, at dine gæster kan bruge. De aldersrelevante klassificeringer bestemmes af din placering. Du kan se en beskrivelse af, hvad de enkelte aldersniveauer omfatter, til højre på skærmen. Tryk på B-knappen på controlleren, når du er færdig.

Som standard tillader konsollen, at der kan downloades eller oprettes nye konti, når der ikke er nogen, der er logget på konsollen. Sådan blokerer du denne funktion:

1. Vælg System > Indstillinger > System > Indholdsbegrænsninger, når du er logget af.
  2. Vælg Adgang til indhold.
  3. Sørg for, at indstillingen Lad personer downloade og oprette nye konti ikke er valgt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug indholdsbegrænsninger på Xbox One, når ingen er logget på", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?