Sikkerhedsindstillinger for Xbox-meddelelser

Vores meddelelsesfiltrering hjælper dig med at bestemme, hvad du vil se, og hvad du ikke vil se. Valget er dit.

Indstillingerne for meddelelsesfilteret fungerer på forskellige måder, afhængigt af hvad der er i meddelelsen. De enkelte indstillinger beskrives her.

Tekst

Dette gælder for både meddelelser og meddelelsesanmodninger (det vil sige meddelelser fra personer, som ikke allerede er på vennelisten). Du har altid kunnet rapportere stødende meddelelser. Nu har du mulighed for at bortfiltrere dem fuldstændigt.

Venlig

På dette niveau finder og blokerer vores filter så meget potentielt stødende indhold som muligt uden at gribe ind i diskussioner om temaer, der er almindelige for spil og tale, som de fleste betragter som normale. Vi gør vores bedste for at bortfiltrere almindelige vulgære ord, mobning, alt sexrelateret og alt skadeligt indhold, baseret på beskyttede egenskaber som race, køn og nationalitet.

Vi kan ikke garantere, at vi fanger alt, der kan være skadeligt, men indstillingen Venlig er vores bedste valgmulighed for de brugere, der ønsker at blokere for så meget potentielt stødende indhold som muligt.

Medium

Tekstfilteret Medium tilstræber en balance mellem Venlig og Voksen. Denne indstilling anerkender, at brugerne ofte benytter grove ord, selvom formålet ikke er at skade andre. Derfor tillader Medium visse vulgære ord, så længe de ikke bruges til at mobbe en person, er målrettet beskyttede egenskaber (for eksempel race, køn og nationalitet) eller refererer til seksuelle handlinger.

Vi anerkender, at alle har deres egne meninger om "godt" og "dårligt" sprog. Selvom vi udvikler mere tilpassede sikkerhedsfunktioner, tilbyder vi indstillingen Medium som et godt udgangspunkt for personer, der vil være rimeligt sikre uden overdreven filtrering af deres oplevelse.

Voksen

Tekstfilteret Voksen er overbærende over for vulgaritet, men blokerer for indhold, som vi identificerer som hård mobning, eksplicit seksuelt eller strengt målrettet beskyttede egenskaber som for eksempel race, køn og nationalitet.

Indstillingen Voksen er beregnet for personer, der hovedsageligt har tillid til dem, de taler med, og som ikke har noget imod et barsk sprog fra disse spillere.

Ufiltreret

Med Ufiltreret er vores tekstfilter slået fra. Vi anbefaler kun dette til private samtaler med venner, som du har helhjertet tillid til.

Medier

Dette gælder for billeder, videoer og animeret indhold i meddelelser og meddelelsesanmodninger (det vil sige meddelelser fra personer, som ikke allerede er på vennelisten).

Bloker alle

Dette bortfiltrerer alle medier i meddelelser, herunder også indhold, der slet ikke er skadeligt. Brug denne indstilling til at sikre, at du aldrig modtager stødende medier i meddelelser.

Medium

Hensigten med denne indstilling er at blokere alt, hvad der kan være stødende, herunder nøgenhed og det meste seksuelt vovede og seksuelt utvetydige indhold.

Voksen

Voksen tillader indhold, som nogle personer finder stødende, for eksempel seksuelt vovet indhold, og blokerer for nøgenhed og indhold, som vores filtre identificerer som eksplicit seksuelt.

Ufiltreret

Ufiltreret slår vores mediefilter fra. Vi blokerer kun for indhold, som vi registrerer som ulovligt. Vi anbefaler kun denne indstilling til private samtaler med venner, som du har helhjertet tillid til.

Weblinks

Dette gælder for meddelelser og meddelelsesanmodninger (det vil sige meddelelser fra personer, som ikke er på vennelisten).

Bloker alle

Dette forhindrer åbning af alle weblinks, som sendes til dig. Dette er nyttigt, hvis du vil blokere adgangen til alt webindhold, der modtages i Xbox-meddelelser. Det kan være nyttigt for forældre, der vil minimere, hvad deres børn kan få adgang til online.

Voksen

Voksen-indstillingen blokerer for websteder, som vores filtre registrerer som websteder med seksuelt eller skadeligt indhold. Bemærk, at internettet er kæmpe stort, og vi vil ikke kunne registrere alt det, som kan være dårligt. Vi holder filteret så opdateret som muligt, men husk: Selv for websteder, der ikke er blokeret, bør du kun åbne links, du har tillid til.

Ufiltreret

Med Ufiltreret er vores webfilter slået fra. Det er kun indhold, som vores filter registrerer som ulovligt eller definitivt skadeligt, som bliver blokeret. Vi anbefaler kun denne indstilling til private samtaler med venner, som du har helhjertet tillid til. Husk: Vælg kun links fra pålidelige onlinekilder, selv når de kommer fra venner, du har tillid til.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sikkerhedsindstillinger for Xbox-meddelelser", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?