Konfigurer og administrer en gæstenøgle på din Xbox One-konsol

Hvis der ikke er nogen, der er logget på din Xbox One-konsol, kan du bruge en 6-cifret gæstenøgle til at give adgang til indhold. Hvis f.eks. den person, der passer dit hus og bor hjemme hos dig, mens du er på ferie, ikke har sin egen Xbox Live-konto, kan du lade vedkommende bruge gæstenøglen.

Bemærk! En gæstenøgle adskiller sig fra en gæstekonto. En gæstenøgle er en genanvendelig adgangskode, som gør det muligt for gæster at bruge din konsol, uden at du skal være logget på. En midlertidig gæstekonto kan kun oprettes, mens du er logget på, og den slettes, så snart du eller din gæst logger af.

Opret en ny gæstenøgle

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > System > Begrænsninger, når logget af.
  3. Vælg Opret en gæstenøgle.
  4. Brug din controller til at oprette en 6-cifret adgangskode. Sørg for at oprette en nøgle, som du kan huske, men som andre ikke kan gætte.
  5. Angiv adgangskoden igen for at bekræfte den.

Fjern en gæstenøgle

Hvis du beslutter, at der ikke længere skal være begrænsninger for, hvad gæster kan se på din konsol, når du ikke er logget på, eller hvis du vil tillade, at gæster tilføjer deres egne Xbox-profiler, skal du blot fjerne den gæstenøgle, du har oprettet.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > System > Begrænsninger, når logget af.
  3. Vælg Fjern gæstenøgle.
  4. Skriv gæstenøglen for at fjerne den.

Skift en gæstenøgle

Hvis du vil ændre gæstenøglen på din Xbox One-konsol, skal du først fjerne den eksisterende gæstenøgle. De eventuelle indholdsbegrænsninger, du har angivet for den eksisterende gæstenøgle, bliver slettet, så du skal angive dem igen, når du opretter en ny nøgle.

Følg trinnene i, hvordan du fjerner en gæstenøgle, og opret derefter en ny gæstenøgle.

Har glemt din gæstenøgle?

Hvis du har glemt gæstenøglen til din konsol, kan en anden voksen nulstille nøglen, hvis denne person kender adgangskoden til Microsoft-kontoen og er logget på konsollen.

1. Følg trinnene i, hvordan du fjerner en gæstenøgle.
  2. Når du bliver bedt om at angivne din gæstenøgle, skal du angive en forkert tre nøgle gange og derefter skrive adgangskoden til din Microsoft-konto for at fjerne gæstenøglen.
  3. Hvis du vil oprette en ny gæstenøgle, skal du vælge Opret en gæstenøgle og følge trinnene.

Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge Jeg har glemt min adgangskode og derefter følge instruktionerne.

Hvis du vil angive begrænsninger for indhold, så du kan begrænse, hvad gæster kan se og gøre på din Xbox One-konsol, kan du se under Brug indholdsbegrænsninger på indhold på Xbox One, når ingen er logget på.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer og administrer en gæstenøgle på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?