Konfigurer en gæstenøgle og begrænsninger på din Xbox One-konsol

Hvis ingen er logget på din Xbox One-konsol, kan du bruge en gæstenøgle til at give adgang til indhold og angive parametre for det, der kan vises på din Xbox One.

Du skal oprette en gæstenøgle for at kunne administrere disse begrænsninger. Gæstenøglen er en 6-cifret kode, som du opretter på konsollen, og det er kun de personer, der har gæstenøglen, som kan foretage ændringer.

Der kan være personer, som du vil give mulighed for at tilsidesætte disse begrænsninger. Det kan for eksempel være, hvis du er på ferie og har nogen til at holde øje med huset for dig, mens du er væk. Hvis vedkommende ikke har sin egen Xbox Live-konto, kan du oprette en gæstenøgle til vedkommende.

Opret en ny gæstenøgle

Det er nemt at oprette en gæstenøgle på Xbox One. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
Guiden vises på startskærmen på Xbox One
  1. Vælg Indstillinger.
Ikonet Indstillinger er valgt i guiden, og menuen Indstillinger vises.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Guiden vises på Xbox One-startskærmen. Indstillingen
  1. Vælg System > Begrænsninger, når du er logget af.
Indstillingen
  1. Vælg Create a guest key.
Indstillingen
  1. Brug din controller til at oprette en 6-cifret adgangsnøgle. Sørg for at oprette en nøgle, som du kan huske, men som andre ikke kan gætte.
Skærmen

Giv adgang til indhold og apps

Når du har oprettet en gæstenøgle, kan du angive, hvilket indhold der kan ses på din Xbox One, når der ikke er logget nogen på konsollen. Sådan gør du:

1. Vælg Adgang til indhold og apps.
Indstillingen
  1. Rul ned for at vælge det aldersrelevante indholdsniveau, som du vil give gæsterne adgang til. De aldersrelevante klassificeringer bestemmes af din placering. Du kan se en beskrivelse af, hvad de enkelte aldersniveauer omfatter, til højre på skærmen. Tryk på B på controlleren, når du er færdig.
Indstillingerne for alderskategori vises, og indstillingen
  1. Hvis du bruger en anden indstilling end "Ubegrænset", kan du vælge at skjule de resultater, der ikke er passende for den valgte aldersgrænse, i søgninger efter apps og indhold eller i Microsoft Store. Tryk på B på controlleren, når du er færdig.
Indstillingen
  1. Eksplicit tv er som standard blokeret. Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du vælge Blokér ikke eksplicit TV. Tryk på B på controlleren, når du er færdig.
Bekræftelsesskærmen
  1. Som standard tillader konsollen, at der kan downloades eller oprettes nye konti, når der ikke er nogen, der er logget på konsollen. Hvis du vil blokere denne funktion, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Lad personer downloade og oprette nye konti.
Indstillingen