Hvad skal jeg gøre, hvis min Xbox bliver stjålet?

Hvis din Xbox-konsol bliver stjålet, eller du på anden måde mister den, er der forskellige ting, du bør gøre for at beskytte din konto og anmelde, at du har mistet din konsol.

Trin 1: Skift din adgangskode

Hvis din konsol bliver stjålet, eller du på anden måde mister den, skal du ændre din adgangskode med det samme.

1. Log på https://account.microsoft.com med logonoplysningerne til din Microsoft-konto.
  2. Gå til Sikkerhed.
  3. Vælg Skift adgangskode for at nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto.
  4. Du skal muligvis bekræfte, at du ejer kontoen, ved at modtage en sikkerhedskode.
  5. Angiv din nuværende adgangskode.
  6. Skriv og bekræft din nye adgangskode.

Bemærk! Hvis du har en Xbox 360, skal du vælge en adgangskode på 16 tegn eller mindre.

Trin 2: Anmeld, at konsollen er stjålet

Vi anbefaler, at du anmelder, at din konsol er blevet stjålet, til det lokale politi og til dit forsikringsselskab. Du skal oplyse serienummeret til den konsol, du har mistet. Sådan finder du det:

1. Log på https://account.microsoft.com med din Microsoft-konto, og vælg Enheder.
  2. Rul ned til den konsol, der er blevet stjålet.
  3. Serienummeret stå under enhedens navn.

Trin 3: Tjek dine faktureringskonto

Du kan eventuelt tjekke faktureringsaktiviteten på din konto for at sikre dig, at den person, som har din konsol, ikke har foretaget nogen køb.

1. Gå til account.microsoft.com, og vælg Betaling og fakturering > Ordreoversigt.
  2. Hvis der er en betaling, som du ikke kan genkende, skal du kontakte os.
  3. Hold øje med din konto – det kan være, det tager lidt tid, inden betalingen for et uautoriseret køb hæves på din konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvad skal jeg gøre, hvis min Xbox bliver stjålet?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?