Konfigurer en Xbox One-gæstekonto

Når du har en gæst, som vil spille i side om side-multiplayerspil, men som ikke selv har en Xbox Live-konto eller et gamertag, kan du oprette en gæstekonto til engangsbrug på din Xbox One-konsol. Denne midlertidige konto oprettes som en kopi af kontoen for den person, der aktuelt er logget på konsollen.

Når spilsessionen er slut, og den person, hvis konto blev brugt til at oprette gæstekontoen, logger af, bliver gæstekontoen også logget af. Samtidig fjernes gæstekontoen fra konsollen.

Bemærk! En gæstekonto adskiller sig fra en gæstenøgle. En midlertidig gæstekonto kan kun oprettes, mens du er logget på, og den slettes, så snart du eller din gæst logger af. En gæstenøgle er en adgangskode, som giver gæster mulighed for at bruge din konsol, uden at du skal være logget på.

Sådan kan du oprette en gæstekonto på Xbox One

1. Log på din konsol.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg Log på.
  4. Vælg Tilføj gæst.
  5. Hvis du skal bruge Kinect'en til Xbox One, skal du følge instruktionerne, så Kinect-sensoren bliver i stand til at genkende din gæst. Hvis ikke, kan du springe Kinect-trinnene over.
  6. Gæstekontoen vises som Værtsnavn(1).

Hvis du har flere gæster, der vil spille, skal du blot vælge Tilføj gæst igen for at oprette flere gæstekonti.

Sådan kan du fjerne en gæstekonto fra din Xbox One-konsol

Når du eller din gæst logger af, bliver gæstekontoen fjernet:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Fremhæv gamerbilledet af den person, du vil logge af.
  3. Vælg kontoen, tryk på A-knappen på controlleren, og vælg derefter Log af.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke indstillinger for personlige oplysninger og onlinesikkerhed anvendes til en gæstekonto?

Hvis der kun er logget én person på konsollen, får gæstekontoen de samme privatlivsindstillinger som værten.

Hvis flere medlemmer af husstanden er logget på, får gæstekontoen de samme indstillinger for personoplysninger og onlinesikkerhed som det familiemedlem, der har de mest restriktive indstillinger. Hvis der f.eks. er logget et barn på, gælder barnets begrænsende indstillinger for gæsten.

Kan en gæst foretage køb ved hjælp af værtskontoens betalingsmiddel?

Nej, værtens betalingsmåder og abonnementer bliver ikke føjet til gæstekontoen. Der kan ikke foretages køb med en gæstekonto.

Kan jeg gemme gæstekontoen til senere brug?

Nej. Så snart enten værten eller gæsten logger af, bliver gæstekontoen fjernet fra konsollen. Hvis din gæst forventer at spille på den samme konsol på et senere tidspunkt, anbefaler vi, at gæsten opretter en Microsoft-konto og et gamertag på konsollen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer en Xbox One-gæstekonto", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?