Hvorfor du bliver bedt om forældresamtykke?

Hvis fødselsdatoen på din Microsoft-konto viser, at du er under en bestemt alder, skal Xbox anmode om forældresamtykke, for at du kan bruge Xbox Live.

Hvis du er voksen, men du får en meddelelse, der beder om forældresamtykke, skyldes det, at du er barn i din Microsoft-familie.

Løsning

Hvis du har en alder, der kræver forældresamtykke, skal du følge trinnene på din Xbox for at få din forælder til at logge på og føje dig til deres Microsoft-familie.

Hvis du er over den alder, der kræver forældresamtykke, skal du få din forælder til at fjerne dig fra familien. Dine forældre skal logge på account.microsoft.com/family, vælge din profil og vælge Fjern.

Hvis du ikke kan fjerne meddelelsen, skal du kontakte Xbox Support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvorfor du bliver bedt om forældresamtykke?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?