Find konsol-id'et på Xbox One, enheds-id'et, serienummeret på Xbox One og serienummeret på Kinect

Hvis du vil registrere eller anmode om en reparation af din Xbox One-konsol eller Kinect-sensor, skal du kende serienummeret. Du skal muligvis også kende konsollens id eller enheds-id'et.

Find konsol-id'et eller enheds-id'et på Xbox One

Bemærk! Du kan kun finde konsol-id'et i Indstillinger. Konsol-id'et er ikke det samme som konsollens serienummer.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
  3. Dit Konsol-id er den anden på den viste liste.

Bemærk! Hvis du leder efter enheds-id'et for et forsøg på nulstilling efter glemt adgangskode, skal du bruge Xbox Live-enheds-id'et, det fjerde på den viste liste.

Find serienummeret på Xbox One

Xbox One-konsollens serienummer kan findes to steder:

• Det er angivet på mærkaten på konsollens underside eller
  • På skærmen Konsoloplysninger under Indstillinger. Se trinnene ovenfor. Serienummeret vises først på den viste liste.

Find Kinect-sensorens serienummer

Kinect-sensorens serienummer findes på sensorens underside. Serienummeret er tallet på 12 cifre, der er trykt under stregkoden.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Find konsol-id'et på Xbox One, enheds-id'et, serienummeret på Xbox One og serienummeret på Kinect", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?