Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret

Log først på nedenfor, og vælg derefter Registrer enhed. Når du har registreret din enhed, kan du se garantistatus for enheden. Hvis den er dækket af garantien, er reparationer gratis. Hvis din enhed ikke længere er dækket af garantien, skal du betale for reparationen.

Mine Xbox-enheder Tjek status på din reparationsordre Log på for at registrere en enhed, eller for at få status på reparationer eller garanti.
Enhedens navn Ingen
Ordrestatus Ingen ordrer
Garantistatus Ingen
Serienummer Ingen
Afregistrer denne enhed Hvis du afregistrerer denne enhed, vil du ikke have adgang til ordrestatus og garantiinformationer. Er du sikker på, at du vil afregistrere den?

OK
*Information påkrævet
Fornavn * Ugyldigt fornavn
Efternavn * Ugyldigt efternavn
Telefonnummer * Ugyldigt telefonnummer
Land/region * Ugyldigt land/region
Serienummer * Ugyldigt serienummer
Afregistrer denne enhed Hvis du afregistrerer denne enhed, vil du ikke have adgang til ordrestatus og garantiinformationer. Er du sikker på, at du vil afregistrere den?

OK
Tjek status på din reparationsordre
Ordrenummer * Ugyldigt ordrenummer
Postnummer * Ugyldigt postnummer

Send en serviceordre

Når du har registreret dine enheder, skal du gøre følgende:

1. Log på siden Reparation af enhed med din Microsoft-konto.
  2. Vælg Reparer min enhed i afsnittet Oversigt på siden Reparation af enhed.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre anmodningen om service.

Når Reparation af enhed modtager din indsendelse, får du et serviceordrenummer, og du modtager en mail med en ordrebekræftelse. Denne mail indeholder instruktioner om, hvordan du sender eller indleverer din enhed.

Send din enhed så hurtigt som muligt. Hvis du ikke sender den inden for 30 dage, annulleres din serviceordre, og derefter er forsendelsesetiketten ikke længere gyldig. I lande/områder, der tilbyder indlevering, skal du gå til indleveringscentret inden for syv dage, efter at du oprettede ordren.

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail efter 24 timer, skal du se i mappen med uønsket mail eller spamfilteret i dit mailprogram. Hvis du ikke kan finde mailen i mappen med uønsket mail eller spammappen, skal du kontakte Xbox Support.

Hvis du får en meddelelse om, at dit telefonnummer eller din mailadresse er ugyldig, skal du gå til Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din Microsoft-konto for at opdatere oplysningerne på din Microsoft-konto.

Sådan pakker og sender du din enhed

Den bekræftelsesmail, du får om din serviceordre, indeholder instruktioner om indpakning og forsendelse. Hvis du vil se en tegning, der viser, hvordan du skal pakke enheden, skal du gå til siden Sådan skal du pakke din Xbox-konsol eller Kinect-sensor til forsendelse.

Fjern alt tilbehør fra Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren, og fjern eventuelle diske fra Xbox-harddisken. Hvis du sender dem med, får du dem sandsynligvis ikke tilbage.

Når du har pakket enheden, skal du udskrive forsendelsesetiketten. Klæb den på din pakke, og følg forsendelsesvejledningen i bekræftelsesmailen.

Se status for reparationen

Når din konsol eller sensor er modtaget i servicecentret, er den gennemsnitlige varighed af en serviceperiode 14 til 21 dage, inklusive forsendelsestid.

Du kan når som helst tjekke din ordrestatus ved at klikke på Ordrestatus i feltet øverst på denne side.

Du kan finde flere oplysninger under Hjælp til din eksisterende Xbox- eller Kinect-serviceordre.

Udskiftning af tilbehør

Hvis du har købt et Microsoft Xbox-tilbehør inden for de seneste 30 dage, kan du returnere det til forhandleren sammen med det originale købsbevis. Hvis du har købt dit tilbehør for mere end 30 dage siden, men det stadig er dækket af garantien, kan du bestille et erstatningstilbehør fra Reparation af enhed (registrering af konsollen er påkrævet). Du skal klikke på Udskift en tilbehørsenhed (og ikke "Reparer min enhed"). Følg vejledningen på skærmen for at foretage en bestilling.

Udvidet erstatning

Med vores udvidede erstatning modtager du et nyt produkt, før du indsender det produkt, der ikke virker. Hvis du vil finde ud af, om du er berettiget til udvidet erstatning, skal du kontakte Xbox Support.

Der er nogle vigtige ting, du skal vide om udvidet erstatning:

• Denne service er kun tilgængelig i følgende lande/områder:
    • USA
    • Canada
    • Østrig
    • Belgien
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrig
    • Tyskland
    • Grækenland
    • Ungarn
    • Irland
    • Italien
    • Nederlandene
    • Polen
    • Portugal
    • Slovakiet
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
  • Der skal betales for reparationen.
  • Du skal angive kreditkortoplysninger for at benytte udvidet erstatning. Vi reserverer værdien af produktet på dit kort.
  • Denne proces kræver et ekstra niveau af sikkerhedsvalidering. Vi beder dig oplyse specifikke oplysninger om din konto og den enhed, du vil indsende til reparation.
  • Du skal indsende dit fejlbehæftede produkt, senest 14 dage efter du har modtaget erstatningsproduktet. I modsat fald opkræver vi betaling for erstatningsenheden på dit kreditkort.