Hjælp til din eksisterende Xbox- eller Kinect-serviceordre

Hvis du vil tjekke status for reparationen, skal du logge på Mine Xbox-enheder nedenfor og se under Ordrestatus.

Mine Xbox-enheder Tjek status på din reparationsordre Log på for at registrere en enhed, eller for at få status på reparationer eller garanti.
Enhedens navn Ingen
Ordrestatus Ingen ordrer
Garantistatus Ingen
Serienummer Ingen
Afregistrer denne enhed Hvis du afregistrerer denne enhed, vil du ikke have adgang til ordrestatus og garantiinformationer. Er du sikker på, at du vil afregistrere den?

OK
*Information påkrævet
Fornavn * Ugyldigt fornavn
Efternavn * Ugyldigt efternavn
Telefonnummer * Ugyldigt telefonnummer
Land/region * Ugyldigt land/region
Serienummer * Ugyldigt serienummer
Afregistrer denne enhed Hvis du afregistrerer denne enhed, vil du ikke have adgang til ordrestatus og garantiinformationer. Er du sikker på, at du vil afregistrere den?

OK
Tjek status på din reparationsordre
Ordrenummer * Ugyldigt ordrenummer
Postnummer * Ugyldigt postnummer

Sådan sporer du en forsendelse

Der kan gå op til syv dage, før forsendelsens status opdateres på fragtfirmaets websted. Hvis forsendelsens status ikke ændres efter denne periode, skal du kontakte Xbox Support.

Spor forsendelsen fra dig til servicecentret

Du kan tjekke forsendelsens status på pakkefirmaets websted ved hjælp af den forsendelseskvittering eller det sporingsnummer, du modtog på forsendelsestidspunktet, eller ved at kontakte pakkefirmaet. Vi sender dig en mail, når vi har modtaget produktet i vores servicecenter.

Spor forsendelsen fra servicecentret til dig

Du får en mail med et sporingsnummer, når produktet, der har været til service, sendes fra vores servicecenter. Brug det pågældende sporingsnummer til at tjekke forsendelsens status på pakkefirmaets websted, eller kontakt pakkefirmaet.

Bemærk! Der kan gå op til syv dage, før forsendelsens status opdateres på pakkefirmaets websted. Hvis forsendelsens status ikke ændres efter denne periode, skal du kontakte Xbox Support.

Sådan ændrer eller annullerer du en serviceordre

Du kan redigere eller annullere en eksisterende serviceordre indtil den dag, hvor du sender produktet til servicecentret. Log først på Reparation af enhed, og gå derefter til Ordrer for at bekræfte, at ordrens status er enten Ordre under udførelse eller Forsendelsesmateriale modtaget af kunden.

• Vælg Annuller ordre for at annullere ordren. Annulleringen behandles inden for 24 timer. En eventuel refusion indsættes på din konto senest 72 timer, efter at annulleringen er blevet bekræftet.
  • Hvis du vil ændre mailadressen eller returadressen, skal du annullere ordren (se det foregående punkt) og derefter sende den igen. Klik på dit navn øverst til højre på siden, og vælg derefter Profil for at få adgang til og redigere oplysningerne.
  • Hvis du har sendt din Xbox-konsol eller Kinect-sensor og derefter finder ud af, at den skal leveres til en anden adresse end den, der er angivet på din ordre, skal du kontakte pakkefirmaet.
  • Hvis du har sendt din controller, din strømforsyning eller andet tilbehør, eller hvis du har betalt for, at et element sendes direkte til dig, og du finder ud af, at erstatningsproduktet skal sendes til en anden adresse, skal du kontakte pakkefirmaet.
  • Hvis servicecentret allerede har modtaget dit defekte produkt eller har afsendt et erstatningsprodukt, kan du ikke annullere ordren, og vi kan ikke yde refusion.
  • En serviceordre og eventuelt tilhørende forsendelsesetiket er gyldig i 30 dage regnet fra den dag, du sender anmodningen. Hvis din serviceordre udløber, efter du har afsendt produktet, skal du kontakte Xbox Support.

Sådan udskriver du en serviceordrekvittering

Hvis du vil udskrive en kvittering, efter at serviceordren er gjort færdig, skal du gå til Reparation af enhed. Log på med din Microsoft-konto, og vælg Ordrer på den øverste menulinje. Her kan du vælge den færdige ordre og derefter vælge Udskriv kvittering for at få en kopi af kvitteringen.

Hvis du ikke kan finde din ordre på listen over serviceordrer, skal du vælge Kontrollér status for en serviceordre på startsiden og derefter angive serviceordrenummeret fra din bekræftelsesmail sammen med dit postnummer. Du kan udskrive en kvittering for fuldførte ordrer.

Fejlfinding i forbindelse med almindelige problemer med serviceordrer.

Hvis du har problemer med serviceordren, skal du se oplysningerne nedenfor, inden du kontakter Xbox Support.

Min enhed blev sendt retur, uden at nogen form for service er blevet udført

Dit produkt undersøges på servicecentret ved modtagelsen. I følgende situationer udføres der ikke service på produktet (reparation eller erstatning), og vi returnerer produktet, som det er og forefindes:

• Servicecentret finder ingen fejl på produktet.
  • Der er foretaget ulovlige ændringer i produktet.

Jeg har modtaget en enhed, der er beskadiget eller som ikke virker, fra servicecenteret

Hvis du modtager et produkt, der er beskadiget eller ikke virker, efter at det har været til service, skal du kontakte Xbox Support med det samme. Du skal ikke returnere produktet til servicecentret, før du har oplyst os om problemet.

Jeg har modtaget en forkert eller ufuldstændig enhed, eller enheden mangler

Kontakt Xbox Support for at få hjælp i disse tilfælde.

Bemærk! Microsoft er ikke ansvarlig for tab af produkter eller tilbehør (f.eks. en strømforsyning, controller eller spildisk), der sendes sammen med det produkt, der skal til service.

Relaterede problemer