Hjælp til eksisterende serviceordre på din Xbox-konsol eller tilbehør

Sådan tjekker du statussen for din reparation

1. Gå til Enhedsservice og -reparation, og log på.
  2. Vælg den enhed, der er knyttet til din serviceanmodning.
  3. Vælg Reparationsordre nederst på siden.
  4. Status for din ordre vises.
Skærm for Enhedsservice og reparation, der viser kundens liste over reparationsordrer

Sådan sporer du en forsendelse

Spor forsendelsen fra dig til servicecentret

Du kan tjekke forsendelsens status på pakkefirmaets websted ved hjælp af den forsendelseskvittering eller det sporingsnummer, du modtog på forsendelsestidspunktet, eller ved at kontakte pakkefirmaet. Vi sender dig en mail, når vi har modtaget produktet i vores servicecenter. Se Sådan tjekker du statussen for din reparation for at se, hvordan du finder dit sporingsnummer.

Spor forsendelsen fra servicecentret til dig

Du får en mail med et sporingsnummer, når produktet, der har været til service, sendes fra vores servicecenter. Brug det pågældende sporingsnummer til at tjekke forsendelsens status på pakkefirmaets websted, eller kontakt pakkefirmaet.

Bemærk! Der kan gå op til 3 dage, før forsendelsens status opdateres på fragtfirmaets websted.

Sådan stopper eller annullerer du en serviceordre

Du kan stoppe eller annullere en eksisterende serviceordre indtil den dag, hvor du sender produktet til servicecentret. Når først produktet er blevet sendt, kan du ikke stoppe eller annullere ordren.

Sådan annullerer du ordren:,

1. Gå til Enhedsservice og -reparation, og log på.
  2. Vælg den enhed, der er knyttet til din serviceanmodning.
  3. Vælg Reparationsordre nederst på siden.
  4. Vælg Stop reparation.
Skærm for Enhedsservice og -reparation, der viser status for aktuelle reparationsordrer, samt hvordan du kan stoppe en reparation

Annulleringen behandles inden for 24 timer. En eventuel refusion indsættes på din konto senest 72 timer, efter at annulleringen er blevet bekræftet.

• Hvis du vil ændre mailadressen eller returadressen, skal du annullere ordren og derefter sende den igen.
  • Hvis du har sendt din Xbox-konsol eller Kinect-sensor og derefter finder ud af, at den skal leveres til en anden adresse end den, der er angivet på din ordre, skal du kontakte pakkefirmaet.
  • Hvis du har sendt din controller, din strømforsyning eller andet tilbehør, eller hvis du har betalt for, at et element sendes direkte til dig, og du finder ud af, at erstatningsproduktet skal sendes til en anden adresse, skal du kontakte pakkefirmaet.
  • Hvis servicecentret allerede har modtaget dit defekte produkt eller har afsendt et erstatningsprodukt, kan du ikke annullere ordren, og vi kan ikke yde refusion.
  • En serviceordre og eventuelt tilhørende forsendelsesetiket er gyldig i 30 dage regnet fra den dag, du sender anmodningen.

Fejlfinding i forbindelse med problemer med serviceordrer

Min enhed blev sendt retur, uden at nogen form for service er blevet udført

Dit produkt undersøges på servicecentret ved modtagelsen. Hvis der ikke udføres nogen service (reparation eller udskiftning), returnerer vi produktet og sender dig en meddelelse med oplysninger om, hvorfor der ikke blev udført service.

Jeg har modtaget en enhed, der er beskadiget eller som ikke virker, fra servicecenteret

Hvis du modtager et produkt, der er beskadiget eller ikke virker, efter at det har været til service, skal du kontakte kundesupport med det samme. Du skal ikke returnere produktet til servicecentret, før du har oplyst os om problemet.

Jeg har modtaget en forkert eller ufuldstændig enhed, eller enheden mangler

Kontakt kundesupport for at få hjælp i disse tilfælde.

Bemærk! Microsoft er ikke ansvarlig for tab af produkter eller tilbehør (f.eks. en strømforsyning, controller eller spil-cd), der sendes sammen med det produkt, der skal til service.

Seglet på min konsol er i stykker

Nogle Xbox-konsoller har plastikbånd over en skrue, der skal fjernes, hvis du vil åbne konsollen. Et brudt segl påvirker ikke din garanti, men hvis du åbner og ændrer en konsol for at deaktivere sikkerhed, få en unfair fordel eller forringe andre spilleres gamingoplevelser, bliver din garanti ugyldig. Hvis du åbner og beskadiger din konsol, dækker din garanti ikke de skader, du måtte forårsage. Se udelukkelserne i producentens begrænsede hardwaregaranti og aftale.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp til eksisterende serviceordre på din Xbox-konsol eller tilbehør", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?