Sådan pakker du din Xbox-konsol, Kinect-sensor eller dit Xbox-tilbehør ved forsendelse

Inden du sender din Xbox-konsol eller Kinect-sensor eller Xbox-tilbehør som f.eks. controllere til service, skal du sikre dig, at de er pakket ordentligt til forsendelse. På denne side kan du se, hvordan vi anbefaler, at du indpakker dit produkt.

Bemærk! Send kun det defekte produkt. Hvis du sender andre elementer, bliver de muligvis ikke returneret til dig.

På denne side

Sådan skal du pakke din Xbox-konsol eller Kinect-sensor

Følg disse tip og de trin, der vises nedenfor.

• Sørg for at lægge rigeligt fyld omkring produktet.
  • Brug en solid forsendelseskasse.
  • Kontrollér, at produktet er pakket ordentligt i kassen.
  • Den forsendelseskasse, som du bruger, får du ikke tilbage.

Trin 1

Fjern strømforsyningen, Kinect'en, den lodrette holder (kun Xbox One S og Xbox One X) og alt tilbehør fra konsollen.

Xbox One S-konsol
Xbox One S-konsol
Original Xbox One-konsol
Original Xbox One-konsol

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du fjerner en Xbox 360-harddisk eller en disk, der sidder fast i en af konsollerne, skal du se:

Trin 2

• Få fat i en forsendelseskasse og bobleplast.
  • Pak enheden ind i bobleplast, og læg den i kassen.
  • Tjek, at konsollen er pakket ordentligt, så den ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Microsoft er ikke ansvarlig for eventuelle skader, som måtte opstå under forsendelsen.

Trin 3

• Luk æsken med pakketape.
  • Sæt forsendelsesetiketten på kassen.
  • Skriv sporingsnummeret på mærkaten ned.
  • Send pakken, og gem afsendelseskvitteringen. Du er ansvarlig for eventuelle udgifter til afhentning.
  • Du kan altid tjekke status for din reparation på Enhedssupport.

Vigtigt Send ikke Send ikke nogen af følgende elementer:

Hvis du har flere spørgsmål om, hvordan du sender dit produkt til service, skal du se Sådan får du din Xbox-konsol eller Kinect-sensor serviceret.

Sådan pakker du dit Xbox-tilbehør

Følg disse tip:

• Sørg for at lægge rigeligt fyld omkring produktet.
  • Brug en solid forsendelseskasse.
  • Kontrollér, at produktet er pakket ordentligt i kassen.

Vigtigt!

• Skriv nummeret på serviceanmodningen uden på kassen.
  • Når du sender tilbehør, f.eks. din Xbox-controller, til vores servicecenter, skal du beholde alle flytbare dele hos dig selv, inden du sender. Hvis du har en Elite-controller, omfatter dette D-blokke, padler og styrepinde. Hvis du har en Xbox Adaptive Controller, skal du ikke medsende noget andet tilbehør.

Emballeringsvejledning:

1. Fjern batterier, kabler og andre flytbare dele, der er sluttet til dit tilbehør.
  2. Få fat i en forsendelseskasse og bobleplast.
  3. Pak enheden ind i bobleplast, og læg den i kassen.
  4. Kontrollér, at tilbehøret er pakket ordentligt. Microsoft er ikke ansvarlig for eventuelle skader, som måtte opstå under forsendelsen.
  5. Luk æsken med pakketape.
  6. Skriv nummeret på serviceanmodningen uden på kassen.
  7. Send pakken, og gem forsendelseskvitteringen. Du er ansvarlig for eventuelle udgifter til afhentning.
  8. Du kan altid tjekke status for din reparation på Enhedssupport.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan pakker du din Xbox-konsol, Kinect-sensor eller dit Xbox-tilbehør ved forsendelse", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?