Send din Xbox-konsol og dit tilbehør til genbrug

Genbrug hardware, indpakning og batterier

Hvis du ejer Xbox-enheder og -tilbehør, opfordrer vi dig til at øve dig i miljømæssig ansvarlighed og genbruge emballage, batterier og gamle produkter. Find Microsoft-sponsorerede genbrugsmuligheder* i nærheden.

*Bemærk Selvom denne side kun er på engelsk, kan du nemt finde placeringer ved hjælp af kortene.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Send din Xbox-konsol og dit tilbehør til genbrug", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?