Registrer dit Xbox-produkt

Når du registrerer dit Xbox-produkt, kan du anmode om reparationer, følge status for reparationer og tjekke din garantiservice. På denne side beskrives det, hvordan du registrerer dit produkt.

Trin 1: Opret en gratis Microsoft-konto, hvis du ikke har en

Du skal have en gratis Microsoft-konto for at kunne registrere dit Xbox-produkt. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du oprette en Microsoft-konto nu. Eller du kan få mere at vide på Ofte stillede spørgsmål om administration af din Microsoft-konto.

Trin 2: Registrer din enhed på Xbox Online Service Center

Når du skal have en Xbox-konsol eller en Kinect-sensor repareret, skal du først registrere produktet som beskrevet nedenfor. Log først ind nedenfor, og vælg Registrer enhed. Når du har registreret din enhed, kan du også se garantistatus for enheden. Hvis den er dækket af garantien, er reparationer gratis. Hvis din enhed ikke længere er dækket af garantien, skal du betale for reparationen.

Mine Xbox-enheder Tjek status på din reparationsordre Log på for at registrere en enhed, eller for at få status på reparationer eller garanti.
Enhedens navn Ingen
Ordrestatus Ingen ordrer
Garantistatus Ingen
Serienummer Ingen
Afregistrer denne enhed Hvis du afregistrerer denne enhed, vil du ikke have adgang til ordrestatus og garantiinformationer. Er du sikker på, at du vil afregistrere den?

OK
*Information påkrævet
Fornavn * Ugyldigt fornavn
Efternavn * Ugyldigt efternavn
Telefonnummer * Ugyldigt telefonnummer
Land/region * Ugyldigt land/region
Serienummer * Ugyldigt serienummer
Afregistrer denne enhed Hvis du afregistrerer denne enhed, vil du ikke have adgang til ordrestatus og garantiinformationer. Er du sikker på, at du vil afregistrere den?

OK
Tjek status på din reparationsordre
Ordrenummer * Ugyldigt ordrenummer
Postnummer * Ugyldigt postnummer

Bemærk! Hvis du får brug for det, kan du finde controllerens serienummer under stregkoden i batteribåsen.