Registrer dit Xbox-produkt

Når du registrerer dit Xbox-produkt, kan du anmode om reparationer, følge status for reparationer og tjekke din garantiservice. På denne side beskrives det, hvordan du registrerer dit produkt.

Trin 1: Opret en gratis Microsoft-konto, hvis du ikke har en

Du skal have en gratis Microsoft-konto for at kunne registrere dit Xbox-produkt. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du oprette en Microsoft-konto nu. Eller du kan få mere at vide på Ofte stillede spørgsmål om administration af din Microsoft-konto.

Trin 2: Registrer din enhed hos Enhedssupport

Når du skal have en Xbox-konsol eller en Kinect-sensor repareret, skal du først registrere produktet som beskrevet nedenfor. Log først ind nedenfor, og vælg Registrer enhed. Når du har registreret din enhed, kan du også se garantistatus for enheden. Hvis den er dækket af garantien, er reparationer gratis. Hvis din enhed ikke længere er dækket af garantien, skal du betale for reparationen.

Bemærk! I dit telefonnummer må du ikke medtage tankestreger, mellemrum eller en international landekode.

Bemærk! Hvis du får brug for det, kan du finde controllerens serienummer under stregkoden i batteribåsen.