Registrér dit Xbox-produkt

Når du registrerer dit Xbox-produkt, kan du anmode om reparationer, følge status for reparationer og tjekke din garantiservice. På denne side beskrives det, hvordan du registrerer dit produkt.

Trin 1: Opret en gratis Microsoft-konto, hvis du ikke har en

Du skal have en gratis Microsoft-konto for at kunne registrere dit Xbox-produkt. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du oprette en Microsoft-konto nu. Eller du kan få mere at vide på Ofte stillede spørgsmål om administration af din Microsoft-konto på Xbox-konsollen.

Trin 2: Registrér din enhed hos Enhedssupport

Når du skal have en Xbox-konsol eller en Kinect-sensor repareret, skal du først registrere produktet som beskrevet nedenfor. Kom i gang ved at logge på Enhedssupport, og vælg derefter Registrer ny enhed. Når du har registreret din enhed, kan du også se garantistatus for enheden. Hvis den er dækket af garantien, er reparationer gratis. Hvis din enhed ikke længere er dækket af garantien, skal du betale for reparationen.

Bemærk! Hvis du får brug for det, kan du finde controllerens serienummer under stregkoden i batteribåsen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Registrér dit Xbox-produkt", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?