Registrer (eller fjern registrering af) din Xbox

Når du registrerer din Xbox, kan du anmode om reparationer, følge status for reparationer og tjekke din garantiservice. Du kan også fjerne registreringen af din Xbox, hvis du ikke længere bruger eller ikke ejer den længere.

Registrér din Xbox

Trin 1: Opret en Microsoft-konto, hvis du ikke har en

Du skal have en gratis Microsoft-konto for at kunne registrere din Xbox. Hvis du ikke har en, kan du oprette en Microsoft-konto nu eller få flere oplysninger i Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Trin 2: Registrér din enhed hos Enhedssupport

Når du skal have en Xbox-konsol eller en Kinect-sensor repareret, skal du først registrere produktet som beskrevet nedenfor. For at komme i gang skal du logge på Enhedssupport og derefter vælge Registrer ny enhed.

Når du har registreret din enhed, kan du se garantistatus for enheden. Hvis den er dækket af garantien, er reparationer gratis. Hvis din enhed ikke længere er dækket af garantien, skal du betale for reparationen.

Fjern registrering af din Xbox

Hvis du ikke ønsker, at din Xbox skal være knyttet til dig længere, kan du fjerne registreringen. Gå til Enhedssupport, identificer den enhed, du vil fjerne registrering af, og vælg Flere handlinger > Fjern Xbox. Markér afkrydsningsfeltet Jeg er klar til at fjerne denne Xbox, og vælg derefter Fjern.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Registrer (eller fjern registrering af) din Xbox ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?