Hjælp til handicappede og Kinect til Xbox 360

Oversigt

Find svarene på ofte stillede spørgsmål om hjælp til handicappede og Kinect til Xbox 360.

På denne side

Emner

Kan personer med et handicap spille Kinect-spil?

Hos Microsoft mener vi, at så mange mennesker som muligt skal kunne finde glæde ved interaktiv underholdning. Vi erkender, at hver person evner har unikke evner, og at det ikke er brugere, der vil kunne spille alle de titler, der er tilgængelige for Kinect til Xbox 360 på grund af spillets fysiske art. Et stigende antal spil til Kinect for Xbox 360 kan imidlertid spilles af brugere med forskellige fysiske og sensoriske forstyrrelser. I vores bestræbelser på hele tiden at forbedre Kinect-oplevelsen indhenter vi aktivt tilbagemeldinger om, hvordan vi kan forbedre Kinect- og Xbox-teknologien til glæde for alle brugere. Vi bruger løbende disse tilbagemeldinger i vores arbejde på fremtidige versioner af Kinect-teknologien. Vi har gjort tekniske fremskridt, siden Kinect-teknologien først blev lanceret, så spilmulighederne nu også omfatter grupper af spillere, der ikke tidligere havde mulighed for at spille med Kinect. Efterhånden som nye teknologier som f.eks. Kinect til Xbox 360 bliver tilgængelige, kan der ske forbedringer baseret på feedback i ny udgave, der frigives.

Jeg sidder i kørestol eller har behov for at forblive siddende. Kan jeg spille Kinect?

Siddende brugere kan have glæde af mange funktioner og spil, der er udviklet til Kinect til Xbox 360. I øjeblikket er muligheden for, at Kinect kan fungere med siddende brugere, i høj grad afhængig af selve spillet. Nogle spil er bedre indrettet til siddende brugere end andre. Spiludviklerne har mulighed for at lave spillene på en sådan måde, at aktiviteter, der kan volde nogle spillere problemer, kan springes over eller udføres på anden vis. Så vi underviser udgiverne om dette emne på forskellige udviklingsarrangementer, så de kan frembringe underholdende spiloplevelser til et bredt publikum. Navigere i dashboardet og få glæde af underholdningsfunktioner uden controller på Xbox Live, f.eks. Kinect-video, er oplevelser, der kan bruges, mens du sidder ned eller står op.

Hvilke Kinect-spil og -funktioner kan jeg bruge, hvis jeg sidder ned eller sidder i kørestol?

Hvad kan jeg gøre for at forbedre min Kinect-oplevelse, når jeg sidder ned?

Du behøver ikke gøre andet end at foretage den indledende Kinect-kalibrering for at spille spillene på listen ovenfor.

Tag følgende faktorer med i betragtning, hvis du vil opnå mest mulig fornøjelse med Kinect:

• Stole. Det er mindre kørestole, f.eks. hospitalskørestole eller racerkørestole, der lader til at fungere bedst sammen med Kinect.
    Desuden kan store, fremspringende armlæn (f.eks. styrearmen på visse større motoriserede kørestole) begrænse Kinects genkendelsesfunktioner, da den infrarøde sensor muligvis registrerer dem som en anden brugers arme. Prøv at flytte disse armlæn, så de er ude af sensorens synsvinkel.
  • Kinect-placering. Den bedste genkendelsesfaktor for siddende personer opnås ved at placere Kinect-sensoren i den siddende persons brysthøjde eller lidt derover. Sensoren må ikke anbringes under brysthøjde på den siddende person.
  • Lys. Sørg for, at der er tilstrækkeligt med lys i det rum, hvor du spiller.
  • Overflader. Blanke overflader kan skabe problemer for Kinect. Overvej at tildække reflekterende overflader på stolen.

Jeg er amputeret. Kan jeg spille Kinect-spil?

Hvis du er en Xbox 360-bruger med én arm, kan du bruge Kinect med forskellige grader af succes, afhængigt af din situation.

• Hvis amputationen af din arm er over albuen, og du ikke bruger en armprotese, kan Kinect have svært ved at kortlægge din krop. Kinect identificerer spillere ved at søge efter en bestemt figur – i dette tilfælde to arme, to ben og et hoved – og genkender figuren som et skelet. Denne kortlægning er nødvendig, for at der kan skelnes mellem brugeren og andre former i brugerens miljø (f.eks. en sofa, en stol eller et sofabord). Uden alle disse kropsindikatorer vil Kinect muligvis antage, at den ikke ser på en krop, eller at den ikke kan se en blokeret legemsdel.
  • Hvis amputationen af din arm er under albuen, eller hvis du bruger en protese, der ser "realistisk ud", bør Kinect være i stand til at kortlægge din krop.
  • Hvis du bruger en delvis eller mekanisk protese, kan eventuelle skinnende eller reflekterende overflader forårsage mindre problemer med kortlægningen af kroppen. Hvis disse problemer opstår, kan du prøve at tildække alle reflekterende overflader for at øge muligheden for, at tilknytning og spil kan lykkes.

Hvis du er en Xbox 360-bruger med en benprotese, bør du kunne spille ethvert Kinect-spil, hvortil du har den passende mobilitet og bevægelse.

• Kinect-kortlægningen er baseret på visuelle tegn, så en benprotese, der ser "realistisk ud", bør blive genkendt på samme måde som et rigtigt ben. Hvis du bærer et par bukser via din benprotese, genkender Kinect din kropsfigur og giver dig mulighed for at spillet ethvert spil, som du har den passende bevægelsesfrihed og rækkevidde til.
  • Hvis du bruger en protese, der i højere grad er den mekaniske type, uden bukser, kan eventuelle skinnende eller reflekterende overflader forårsage mindre problemer med kortlægningen af kroppen. Hvis disse problemer opstår, kan du prøve at tildække alle reflekterende for at øge muligheden for, at tilknytning og spil kan lykkes.
  • Hvis du bruger et ganghjælpemiddel, f.eks. en stok, vil Kinect muligvis betragte ganghjælpemidlet som en forlængelse af din arm snarere end et separat objekt og kan derfor have svært ved at kortlægge dine armbevægelser.

Understøtter Kinect tegnsprog?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at sende kommandoer på tegnsprog til sensoren.

Vil jeg kunne bruge Kinect-sensorens talegenkendelse?

Med udgivelsen af den seneste Dashboard er der blevet foretaget opdateringer af Kinect-talegenkendelsesfunktionen. Disse opdateringer bør forbedre håndfri navigation via Xbox Dashboard samt funktionen til søgning i skyen for understøttede lande/områder og sprog. Med disse opdateringer understøtter følgende lande/områder og sprog Kinect-talegenkendelse:

Landestandard

Sprog

Australien

Engelsk

Canada

Engelsk

Canada

Fransk

Brasilien

Portugisisk

Østrig

Tysk

Frankrig

Fransk

Tyskland

Tysk

Irland

Engelsk

Italien

Italiensk

Japan

Japansk

Mexico

Spansk

New Zealand

Engelsk

Spanien

Spansk

Schweiz

Tysk

Schweiz

Fransk

Storbritannien

Engelsk

USA

Engelsk

Jeg har en taleforstyrrelse eller en accent. Kan jeg bruge Kinect-sensorens talegenkendelse?

I vores bestræbelser på at Kinect skal reagere korrekt på brugerkommandoer, har vi udviklet Kinects stemmegenkendelse, så den reagerer på bestemte talemønstre. Denne funktion er med til at begrænse antallet af utilsigtede skærmreaktioner på lyde fra omgivelserne (hunde, der gør, telefon, der ringer osv.). Dette kan påvirke Kinects evne til at spore og reagere på lyde og stemmer, der ikke kan associeres med Kinects flersprogede database med genkendte talekommandoer. Kinect har overvundet nogle forbløffende teknologiske udfordringer siden lanceringen i 2010, og vi er sikre på, at vores kunder vil blive begejstrede for de seneste opdateringer, der er blevet gjort tilgængelige i denne sæson, og herunder også den forbedrede talegenkendelse, som vil give flere brugere end nogensinde før adgang til spillene. Vi har bestræbt os på at finde løsninger på nogle af de udfordringer, som Kinect-brugere står overfor, og efterhånden som teknologien udvikles, bliver det også muligt at implementere ideer, der hidtil har været uoverkommelige.

Kan jeg se videoer og film på min Xbox, selvom jeg er hørehæmmet?

Ja. Opdateringer af Xbox 360 console-konsollen har gjort det muligt for Film og tv at vise undertekster til videoer, der har dem. Videoprogramejere, ikke Microsoft, leverer underteksterne.

Den første opdatering, der introducerede funktionen med undertekster til både Xbox 360 og Windows 8-computere, blev gjort tilgængelig i efteråret 2012.

Hvilke serier og film har undertekster?

Fra og med efteråret 2012 forventes videoprogramejere at levere undertekster til alle videoprogrammer i fuld længde, hvor der ikke er givet en undtagelse, ved hjælp af den internetprotokol, der blev taget i anvendelse på amerikansk fjernsyn med undertekster efter den 30. september 2012. Flere programmer vil blive tekstet på et senere tidspunkt og i overensstemmelse retningslinjerne fra FCC (Federal Communications Commission).

Hvordan ved jeg, hvilke videoer der tilbyder undertekster?

I Film og tv-kataloget er videoer, der inkluderer undertekster, mærket med teksten "[CC]" (Closed Captions) eller standardlogoet for undertekster, der er et symbol, der viser "CC" i en firkantet eller tv-formet ramme.

Hvordan indstiller jeg min Xbox 360-konsol eller Windows 8-computer til at vise undertekster?

For de videoer, der tilbydes gennem Film og tv, og for mange tredjepartsapps skal du i dit dashboard kunne vælge at få vist undertekster, når de er tilgængelige.

Her kan du se, hvordan du aktiverer undertekster på Xbox 360-konsollen:

1. Gå til konsollen, gå til Indstillinger, System og derefter Konsolindstillinger.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se Indstillinger, bruger du muligvis en ældre version af konsolsoftwaren. Få oplysninger om, hvordan du opdaterer den, under Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.
  2. Vælg Skærm.
  3. Vælg Undertekster.
  4. Hvis du vil se undertekster i standardvisningen for Media Settings, skal du klikke på Use Media Setting.
    Du kan tilpasse underteksterne ved at klikke på Use customer style og følge instruktionerne på skærmen. Du kan tilpasse følgende ting:
    • Baggrundsfarve
    • Baggrundens gennemsigtighed
    • Undertekster-effekt
    • Farve (på bogstaver)
    • Størrelse (på bogstaver)
    • Typografi (på bogstaver)
    • Vinduesfarve
    • Gennemsigtighed for vindue

Her kan du se, hvordan du aktiverer undertekster på din Windows 8-baserede computer:

1. På en Windows 8-baseret computer, der afspiller en video, skal du vælgeIndstillinger for afspilning.
  1. Klik på Undertekster.
  2. Tilpas visningen af underteksterne på computeren. Du kan tilpasse følgende indstillinger:
    • Tegnfarve
    • Tegnenes gennemsigtighed
    • Tegnstørrelse
    • Typografi
    • Baggrundsfarve for undertekster
    • Baggrundens gennemsigtighed
  3. Klik på Gem.

Gemmes mine indstillinger for undertekster på min hardware eller på min Xbox Live-konto?

Indstillinger for undertekster for førstepartsvideoer og tredjepartsapps gemmes normal på din Xbox 360-konsol eller Windows 8-computer. Som et resultat viser enhver video, der er udstyret med undertekster, og som afspilles på din konsol eller computer underteksterne. Hvis du vil deaktivere visningen af undertekster, skal du følge de indledende trin i det foregående svar, men slå undertekster fra.

Bemærkninger

• Nogle tredjepartsapps, f.eks. Netflix, kan gemme dine indstillinger for undertekster i appens kontoindstillinger.
  • Hvis du bruger din Xbox Live-konto til at logge på en Xbox 360-konsol eller Windows 8-baserede computer, der ikke er din, kan du få brug for at konfigurere dine indstillinger for undertekster på denne konsol eller computer, på samme måde som du gjorde med din egen konsol eller computer.

Hvordan ser underteksterne ud på min Xbox 360 eller Windows 8-computer ud?

Undertekster til Xbox 360 og Windows 8 vises som tekst foran den video, der afspilles på skærmen, hvilket svarer til undertekster på dit fjernsyn. Når undertekster er aktiveret, viser standardindstillingen for undertekster hvid tekst på en sort baggrund.

Hvis du vil ændre egenskaberne for de undertekster, der vises på skærmen, skal du se Hvordan indstiller jeg min Xbox 360-konsol eller Windows 8-computer til at vise undertekster?

Skal jeg være online for at se en video med undertekster?

Nej. Hvis du køber og downloader en video med undertekster gennem Film og tv, lagres hele filen – inklusive muligheden for undertekster – på din Xbox 360-konsol, uanset om du har aktiveret undertekster via dashboardet. Dette betyder, at selvom du skal bruge en internetforbindelse til at downloade en video til din konsol eller din Windows 8-baserede computer, behøver du ikke at have forbindelse til internettet eller Xbox Live for at afspille videoen med undertekster.

Hvem skal jeg kontakte for at anmode om undertekster til en video?

Undertekster leveres af de videoprogramejere, normalt filmstudier eller tv-netværk (eller deres overordnede virksomheder), der ejer videoindholdet. Hvis du vil anmode om undertekster til en bestemt film eller tv-serie, skal du kontakte ejeren af indholdet.

Hvem skal jeg kontakte, hvis mine undertekster ikke fungerer korrekt?

Hvis du oplever problemer med IP-undertekster (Internet Protocol), kan du kontakte Rob Sinclair, Chief Accessibility Officer, pr. mail på Microsoft Closed Captioning Accessibility Issues eller ved brug af følgende kontaktoplysninger:

Rob Sinclair
Chief Accessibility Officer
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-6399
Telefon: (425) 882-8080
Fax: (425) 936-7329

Hvad gør Microsoft for at sætte fokus på at gøre firmaets produkter tilgængelige for handicappede?

I en bestræbelse på hele tiden at forbedre Kinect-oplevelsen anmoder vi handicapgrupper og -foreninger om at hjælpe os med at forbedre vores Kinect- og Xbox-teknologi for alle brugere via vores mailalias for Xbox 360 Accessibility Information (Xbox 360-oplysninger om hjælp til handicappede) Og arrangementer som f.eks. "Kinect Accessibility Roundtable." Kinect for Xbox 360 har hjælpeteknologier og funktioner til handicappede, der gør det lettere og mere komfortabelt at navigere og spille for Kinect-brugere. Takket være talegenkendelse og forbedret kropssporingsfunktioner er Kinect-oplevelsen nu udbredt til flere brugere end nogensinde før. Vi uddanner også udgivere ved forskellige udviklingsarrangementer i, hvordan du designer deres titler, så de opnår en bredere målgruppe, herunder brugere med fysiske og sansemæssige handicap og med unikke spillebehov.

Hvordan passer hjælp til handicappede ind i Microsofts mission?

Microsoft er blevet branchens førende inden for nytænkning af handicapløsninger takket vores mål om at give alle personer – uanset evner – mulighed for at berige deres liv og hjælpe personer og virksomheder over hele verden med at udnytte deres potentiale fuldt ud. Vi opfatter vores mission som et løfte til vores kunder og forsøger at indfri dette løfte ved at udvikle teknologier, der er tilgængelige for alle.

Hvordan realiserer Microsoft disse mål?

Microsoft forstår behovet for løsninger, der er tilgængelige for brugere med et handicap, og inddrager handicapvenligheden af vores produkter i alle trin af produktplanlægningen, forsknings- og udviklingsfasen, produktudviklingen og testarbejdet. Vi samarbejder med interessenter over hele verden og opbygger stærke relationer til teknologipartnere, myndigheder og organisationer, der repræsenterer forskellige handicapgrupper. Microsoft støtter desuden globale politiske initiativer, der forsøger at fremme tilgængeligheden af digitale medier og løsninger på nationalt, regionalt og internationalt plan.

Hvor kan jeg få mere at vide om Microsofts arbejde for at udvikle handicapvenlige løsninger?

Besøg hjemmesiden Microsoft Hjælp til handicappede.

Jeg vil gerne tale med nogen hos Microsoft om min handicapsituation i forbindelse med Kinect. Hvem skal jeg kontakte?

Kontakt os via mailadressen xaccess@microsoft.com, så vil en af vores medarbejdere med glæde besvare dit spørgsmål eller hjælpe dig med at finde den mest passende medarbejder på Microsoft Kinect til Xbox 360-teamet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp til handicappede og Kinect til Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?