Kinect-gestus

Oversigt

Når Kinect-sensoren er aktiv, åbnes et vindue i nederste højre hjørne af Dashboard. Dette vindue angiver, at du kan bruge gestus. Hvis du ikke kan se dig selv i dette vindue, kan du bruge Kinect-tuneren.

Alt om gestus

Vink til Kinect

Introduktion til gestus

Når dette ikon vises, skal du vinke med hånden ved at bevæge underarmen til venstre og højre. Hvis du vinker til Xbox Dashboard, vises håndmarkøren, og du kan nu bruge gestus til at navigere i stedet for at bruge controlleren.

Hvis du har problemer med det, kan du se animationen for at lære, hvordan du vinker til Kinect.

Peg for at vælge

Peg for at vælge

Vend håndfladen mod skærmen, og placer hånden på skærmbilledet på det element, du vil vælge. Du vælger elementet ved at holde hånden på elementet, indtil cirklen er tegnet.

Har du problemer?
  • Se efter, om dine hænder har et violet skær. Er der ikke et violet skær? Vink til Kinect.
  • Kontrollér, at dit spilleområde og din sensor er indstillet korrekt. Opsætning af Kinect.

Rul skærmbilledet

Hvis du vil flytte til næste hub i Dashboard ved brug af gestus, skal du flytte markøren til kanten af skærmbilledet med højre hånd og "swipe" hen over din krop. Brug din venstre hånd til at flytte markøren til venstre side af skærmbilledet, og brug "swipe" til at gå til forrige hub.

Har du problemer?
  • Se efter, om dine hænder har et violet skær. Er der ikke et violet skær? Vink til Kinect.
  • Kontrollér, at dit spilleområde og din sensor er indstillet korrekt. Opsætning af Kinect.

Bevægelsen for Kinect Guide

Bevægelsen for Kinect Guide

Brug bevægelsen for Kinect Guide til at sætte spillet på pause eller til at åbne Kinect Guide.

Det gør du ved at placere begge arme ned langs siden. Bevæg nu venstre arm lige ud i en vinkel på 45 grader fra kroppen.