Tilslut og anvend de traditionelle, kabelforbundne Xbox 360-hovedtelefoner

Oversigt

En tegning af en mand, der bruger de trådløse hovedtelefoner til Xbox 360

Du kan chatte med dine venner på Xbox Live ved hjælp af Xbox 360-hovedtelefoner med kabel.

Bemærk! I denne artikel beskrives det kun, hvordan du bruger Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel fra Microsoft. Hvis du ønsker oplysninger om hovedtelefoner fra en tredjepart, skal du kontakte producenten af hovedtelefonerne.

Xbox Live har et udvalg af chatmuligheder:

• Chat privat med dine venner.
  • Chat under spil for flere spillere.
  • Chat med alle, der deltager i din Xbox Live-gruppe.
  • Chat med video (hvis du vil have hjælp til videochat, skal du se under Kinect-video på Xbox 360).

Brug af hovedtelefoner med kabel

Bemærk! Kinect-sensoren har en indbygget mikrofon, som bruges til talegenkendelse og chat. Hvis du har en Kinect-sensor, er hovedtelefoner muligvis ikke nødvendige.

Sådan tilslutter du hovedtelefoner med kabel

1. Skru ned for lyden i hovedtelefonerne ved at dreje lydreguleringsknappen helt til venstre.
Et nærbillede af de trådløse Xbox 360-hovedtelefoner, hvor du kan se lydstyrkeknappen.
    • Sådan justerer du lydstyrken: Drej lydstyrkeknappen.
    • Sådan slår du lyden fra: Tryk på mikrofonknappen på hovedtelefonkablet.
  1. Sæt hovedtelefonstikket i udvidelsesporten på din spilcontroller.
Hovedtelefonstikket tilsluttes udvidelsesporten på en Xbox 360-controller.
  1. Tag hovedtelefonerne på, og juster mikrofonen.