Xbox 360-controllere, hovedtelefoner og trådløst tilbehør

Fejlfinding

Den trådløse controller kan ikke oprette forbindelse eller afbrydes ofte

Den kabeltilsluttede controller virker ikke

Fjern controllerens USB-stik fra konsolstikket, og tilslut det omhyggeligt igen.

Du kan finde flere oplysninger, herunder fejlfindingstip, i Tilslut en controller til din Xbox 360. Hvis disse oplysninger ikke løser problemet, skal controlleren udskiftes.

Controlleren vibrerer ikke

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, og vælg derefter Preferences.
  3. Vælg Vibration.
  4. Sørg for at Enable Vibration er valgt.

Hvis controlleren stadig ikke vibrerer, kan du prøve at opdatere softwaren til din konsol.

Xbox 360 spille- og opladningssæt oplader ikke, når du tilslutter det til den trådløse controller

Det kan have en eller flere af følgende årsager:

• Batteriet har nået opladningsgrænsen.
  • Der er et problem med opladningskablet.
  • Der er et problem med batteriet.

Prøv at finde ud af, hvilken del af opladningssystemet der forårsager problemet.

Trådløs Xbox 360-controller

Prøv at bruge nye AA-batterier, eller prøv at sætte nogle andre genopladelige Xbox 360-batterier i controlleren for at kontrollere, at der ikke er noget galt med denne. Hvis controlleren virker med andre batterier, er det ikke controlleren, der er årsag til problemet.

Xbox 360-spille og -opladningskabel

Prøv at oplade batteriet med et andet spille- og opladningskabel. Hvis batteriet oplades korrekt med et andet kabel til opladeren, er det originale kabel til opladeren beskadiget.

Xbox 360 – genopladelige batterier

• Brug en vatpind med lidt isopropylalkohol til at rense de fire gyldne kontakter på batterierne og den trådløse controller.
  • Prøv at bruge nogle andre Xbox 360 – genopladelige batterier sammen med opladningskablet. Hvis det andet batteri oplades korrekt, er det originale batteri beskadiget.

Når du har fundet kilden til problemet, skal du udskifte den del, der ikke virker.

Bemærk! Genopladelige batterier slides op med tiden. Et genopladeligt batteris levetid afhænger af, hvor ofte du bruger batteriet, og hvor ofte du oplader det. Hvis du genoplader batteriet ofte, holder det ikke så længe, som hvis du kun bruger controlleren lejlighedsvis.

De kabeltilsluttede hovedtelefoner virker ikke

Fjern og tilslut hovedtelefonerne igen, og sørg for, at stikket sidder godt fast i controlleren.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du se Fejlfinding af Xbox 360-hovedtelefoner med kabel.

Fejlfinding af problemer med trådløse hovedtelefoner

Hvis du ønsker hjælp til trådløse hovedtelefoner, skal du klikke på de hovedtelefoner, som du har:

En tegning af de trådløse Xbox 360-hovedtelefoner
En tegning af de trådløse Xbox 360-hovedtelefoner med Bluetooth

Der kan ikke tilsluttes trådløst tilbehør til din Windows-baserede computer

Prøv følgende:

• Kontrollér, at tilbehøret er officielt licenseret trådløst Xbox 360-tilbehør.
  • Udskift batterierne, eller oplad den trådløse enhed.
  • Fjern trådløse enheder på 2,4 GHz i nærheden for at se, om de er skyld i interferens.
  • Afbryd trådløse enheder, som er tilsluttet til computeren.
  • Kontrollér, at modtageren er tilsluttet til en tændt USB 2.0-port (lyset på modtageren er tændt, når den er tilsluttet).
  • Tilslut modtageren igen:
    1. Tilslut den trådløse Xbox 360 Gaming Receiver til din computer.
    2. Installer softwaren til modtageren – enten ved at klikke på Install the software automatically, når du bliver bedt om det, eller fra installations-cd'en.
    3. Tilslut det trådløse tilbehør til Xbox 360 til din computer.

Problemer med andet Xbox-tilbehør

Du kan finde oplysninger om fejlfinding af problemer med andet Xbox-tilbehør, såsom Xbox 360 Chatpad, Xbox 360 Trådløs Mikrofon og Xbox 360 Wireless Speed Wheel, på siden Få mere at vide om Xbox 360-tilbehør.

Garantioplysninger for Xbox-tilbehør

Du kan finde garantioplysninger om Xbox 360-tilbehør på siden Garanti og service: ofte stillede spørgsmål.

Sådan anmoder du om en reparation