Stemmesøgning ved hjælp af Kinect ophørt på Xbox 360

Når du bruger stemmesøgning med Kinect på din Xbox 360, får du følgende meddelelse:

Vi kan i øjeblikket ikke behandle tale. Prøv igen senere.

Dette skyldes, at stemmesøgefunktionen til Kinect på Xbox 360 er ophørt.

Bemærk Alle andre stemmefunktioner vil fortsat virke. Det er kun søgefunktionen, der ophører denne gang.

Løsning

Du kan søge på din Xbox 360 ved at bruge din controller til at navigere og skrive dine søgekriterier. Hvis du f.eks. leder efter et bestemt spil, skal du gå til Vælg spil > Gennemse spil > Søg efter spil.

Du kan stadig bruge stemmekommandoer til at gå til søgesiden. Derfra vil du dog skulle skrive dine søgekriterier.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Stemmesøgning ved hjælp af Kinect ophørt på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?