Fejlmeddelelsen "Not enough storage space" vises, når du installerer en Kinect-opdatering på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du installerer en systemopdatering til din Kinect-sensor på din Xbox 360-konsol:

Not enough storage space

Det betyder, at der ikke er nok ledig plads på din lagerenhed til at installere systemopdateringen til Kinect-sensoren.

Løsning

Systemopdateringen til Kinect-sensoren til Xbox 360 kræver 190 MB ledig lagerplads.

Sådan ser du, hvor meget ledig lagerplads, du har, og hvordan du sletter elementer for at frigøre mere plads:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  1. Mængden af ledig plads på hver lagerenhed vises på skærmen Storage Devices. Kontrollér, at din primære lagerenhed (f.eks. harddisken) har 190 MB eller mere ledig plads. Hvis der er mindre end 190 MB ledig plads på den primære lagerenhed, skal du slette nogle elementer.
  1. Hvis du vil slette elementer, skal du vælge lagerenheden.
  2. Vælg en kategori, der kan indeholde de filer, der skal slettes. Du kan f.eks. slette demoer eller gamle videoer.
  1. Vælg en fil, du vil slette, og vælg derefter Delete.
  2. Vælg Yes for at bekræfte sletningen.
  3. Slet elementer, indtil du har plads nok til softwareopdateringen.
  4. Prøv at opdatere softwaren til konsollen igen.