Brug USB-flashdrev med Xbox 360

Brug af et USB-flashdrev til lagring af dit Xbox-indhold

Du kan formatere og bruge et USB-flashdrev som en Xbox 360-lagerenhed og gemme op til 2 TB indhold.

Minimumkrav til en USB-enhed

Hvis du vil bruge et USB-flashdrev sammen med Xbox 360-konsollen, skal det opfylde følgende krav:

• En lagerkapacitet på mindst 1 GB
  • Windows FAT32-filsystemformat

Bemærk! Hvis enheden er formateret i Windows med FAT16 eller NTFS, kan du muligvis omformatere den i Windows med FAT32. Macintosh- og Linux-formater virker ikke.

Advarsel! Hvis du bruger et USB-flashdrev, der ikke opfylder minimumkravene, kan det på afgørende måde påvirke konsollens ydeevne.

Formatér et USB-flashdrev

Inden du formaterer et USB-flashdrev som en Xbox-lagerenhed, skal du kontrollere, at du har den seneste opdatering til konsolsoftwaren. Se Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Bemærk! Hvis meddelelsen "Kan ikke konfigureres" vises, opfylder USB-flashdrevet ikke USB-minimumkravene.

Hvis du vil formatere et USB-flashdrev, skal du følge disse trin:

1. Tilslut et USB-flashdrev til en USB-port på forsiden af konsollen.
  2. Tryk på knappenGuide  på din controller.
  3. Vælg Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Storage eller Memory.
  5. Vælg USB Storage Device.
  6. Vælg enten Configure Now eller Customize for at formatere USB-flashdrevet til Xbox-indhold.

Bemærk! Hvis USB-flashdrevet ikke har mindst 1 GB (gigabyte) ledig plads, er indstillingerne på dette skærmbillede ikke tilgængelige. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et andet USB-flashdrev.

Skærmen
  • Configure Now: Sletter indholdet på USB-flashdrevet, og konfigurer 2 TB til Xbox-lager. VælgConfigure Now, og bekræft derefter, at du vil slette alle data på USB-flashdrevet.
  • Customize: Konfigurer en del af USB-flashdrevet (op til 2 TB).
  1. Vælg Tilpas.
  2. Træk skyderen Reserved Storage for at vælge, hvor meget plads du vil have til Xbox-lager.
    Bemærk! 512 MB er reserveret til systembrug.
Et eksempel på skærmen
  1. Vælg Configure.
  2. Konsollen tester USB-flashdrevet for at kontrollere, om det fungerer korrekt sammen med konsollen. Hvis USB-flashdrevet består denne test, kan du bruge det.

Bemærk! Hvis du bruger et USB-flashdrev, der har en lavere hastighed end anbefalet, kan det betyde, at spillene afvikles dårligere eller i en forringet kvalitet. Vælg Cancel, hvis du vil annullere og prøve et andet USB-flashdrev.

3. Dit USB-flashdrev er klar til brug og vises på listen Storage Devices som en USB-lagringsenhed (USB Storage Device).

Nu kan du bruge et USB-flashdrev som enhver anden Xbox-lagerenhed. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kopierer og flytter indhold mellem lagerenheder, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner. Du kan kun tilslutte to USB-flashdrev til din Xbox 360-konsol på samme tid.

Bemærk! Xbox 360-oplysninger, der er gemt på dit USB-flashdrev, kan ikke vises eller åbnes på en computer.

Hvad siger andre brugere om disse emner?

Hvis du vil se, hvad andre brugere siger om disse emner, eller hvis du vil stille dine egne spørgsmål, kan du gå til Xbox-supportforummerne – Xbox 360-konsol og -tilbehør og se følgende samtaler:

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug USB-flashdrev med Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?