Hvordan konfigurerer du Trådløs N-netværksadapter til Xbox 360?

Oversigt

Den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 er kompatibel med både den originale Xbox 360-konsol og Xbox 360 S-konsollen. Hvis dit trådløse adgangspunkt er placeret langt fra konsollen, kan det forbedre signalstyrken og båndbredden, hvis du tilslutter en netværksadapter til en Xbox 360 S-konsol.

Bemærk! Når du bruger denne adapter, deaktiveres den interne trådløse funktion på Xbox 360 S-konsollen.

Xbox 360-konsoller kræver en softwareopdatering for at understøtte Trådløs N-netværksadapter til Xbox 360. Hvis du har haft forbindelse til Xbox Live siden 28. oktober 2009, er denne softwareopdatering allerede være installeret på din konsol, og det eneste, du skal gøre, er at konfigurere indstillinger for trådløs funktion. Få at vide, hvordan du gør dette, på Trådløs forbindelse til Xbox Live.

Hvis du ikke har haft forbindelse til Xbox Live siden 28. oktober 2009, skal du bruge installationsdisken, der følger med din trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 for at installere den nødvendige software på din Xbox 360-konsol.

Installér softwaren til en trådløs N-netværksadapter

1. Hvis en trådløs N-netværksadapter til Xbox 360 er sat i din konsol, skal du tage den ud.

2. Sæt installationsdisken, der følger med den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 i din Xbox 360-konsol.

1. Sluk for konsollen.

2. Tænd konsollen igen. Softwareopdateringen skal starte automatisk. Hvis opdateringen ikke starter automatisk, er programmet muligvis allerede installeret.

Bemærk! Hvis du får vist en fejlmeddelelse om "blandede medier", kan du se Fejlmeddelelse om blandede medier herunder.

3. Når du bliver bedt om at installere softwaren, skal du vælge Ja, opdater nu.

4. Hvis der er tilsluttet et netværkskabel til porten bag på konsollen, skal du fjerne det.

5. Når installationen er fuldført, skal du tilslutte den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 i USB-porten på bagsiden af din konsol. (Du kan finde oplysninger om tilslutning og konfiguration af det trådløse netværkskort ved at se Trådløs forbindelse til Xbox Live.)

6. Fjern installationsdisken fra diskdrevet.

7. Slå for konsollen, og tænd den derefter igen.

Fejlmeddelelse om blandede medier

Hvis du får vist en fejlmeddelelse om "blandede medier", kan automatisk afspilning være blevet slået fra. Sådan kan du slå funktionen til:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.

2. Vælg Konsolindstillinger.

3. Vælg Automatisk afspilning.

4. Vælg Aktivér.

5. Gentag trinnene for installation af den trådløse adapter (ovenfor).

Hvis du stadig får en fejlmeddelelse om blandede medier, skal du angive startindstillingen til Disk. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.

2. Vælg Konsolindstillinger.

3. Vælg Startup and Shutdown.

4. Vælg Startup.

5. Vælg Disk.

6. Gentag trinnene for installation af den trådløse adapter (ovenfor).

Konfigurer dine trådløse adapter

Når du har installeret den nødvendige software, er det næste trin at konfigurere din trådløse adapter. Se Trådløs forbindelse til Xbox Live.

ADVARSEL Risiko ved reparationer: åbning og/eller reparere enheden kan vise elektrisk stød, enheden skader, brand, personskade risici og andre risici. Microsoft anbefaler, at du søger professionel hjælp til reparation af enheden, og at du udviser forsigtighed, hvis du selv prøver at reparere den.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan konfigurerer du Trådløs N-netværksadapter til Xbox 360?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?