Lytte til sange med Groove på Xbox 360

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg bruge for at kunne afspille musik på min Xbox-konsol?

Du har brug for en OneDrive-musikmappe for at kunne afspille musik på din Xbox-konsol.

Jeg har problemer med at starte Groove Musik-appen på min Xbox-konsol

Prøv at slette og geninstallere appen. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger, og vælg System.
  2. Vælg Lager, og vælg derefter din primære lagerenhed (sandsynligvis harddisken eller hukommelsesenheden).
  3. Vælg Games and Apps.
  4. Rul ned til appen Groove Musik.
  5. Vælg J, og vælg derefter Slet.
  6. Gå tilbage til Xbox Start, gå til Seneste, og start Groove Musik-appen igen.