Tilbagetrækning af Xbox 360 SmartGlass-app

Den 18. maj 2018 tilbagetrækkes Xbox 360 SmartGlass-appsene til iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 10 Mobile, Windows 8 og Windows 10. Appen og indholdet understøttes ikke længere.

I stedet opfordres kunder til at bruge Xbox-appen til iOS, Android, Windows 10 Mobile eller Windows 10 eller bruge tjenesterne på http://www.xbox.com eller på selve Xbox 360-konsollen.

Ofte stillede spørgsmål

Spg.: kan jeg stadig bruge min købte spil, film og tv-serier, der fulgte med SmartGlass-funktioner?
Sv. Ja. Alle spil kan stadig afspilles på din Xbox 360-konsol. Hvis du har købt digitale spil fra Microsoft, kan de stadig downloades. Film og tv-serier programmer, der er købt fra Microsoft, kan stadig ses.

Spg: Hvad kan jeg fremadrettet bruge til at starte spil og apps, angive tekst og styre afspilning af min musik, film og tv-serier på Xbox 360?
Sv. Hvis du vil starte og styre afspilning af indhold eller indtaste tekst, kan du bruge en Xbox 360-controller, Xbox 360-chatpad eller en fysisk fjernbetjening til Xbox 360.

Spg.: kan jeg stadig bruge min telefon til at interagere med venner på Xbox Live?
Sv. Ja. Brug Xbox-appen til iOS, Android, Windows 10 eller Windows 10 Mobile til at chatte, tilføje eller følge nye Xbox Live-venner, tjekke tilstedeværelse, se aktivitetsfeeds og gennemførelser, deltage i klubber meget mere. Du kan også interagere med dine venner på http://www.xbox.com .

Spg.: kan jeg stadig redigere min originale Xbox-avatar?
Sv. Ja, ved hjælp af appen Originale Xbox-avatarer til Windows 10, Windows 10 Mobile, Xbox One på http://www.xbox.com eller direkte på din Xbox 360.

Spg.: kan jeg stadig angive Beacons til at spille et Xbox 360-spil med venner?
Sv. Ja, du kan angive Beacons til at spille Xbox 360 med venner på Xbox 360-konsollen.

Spg.: Hvordan kan jeg søge efter spil, apps, film og tv-programmer til Xbox 360?
Sv. Du kan bruge Bing Search på Xbox 360-konsollen til at finde alle de spil, apps samt film & tv-indhold, der i øjeblikket er tilgængeligt til din Xbox 360-konsol. Derudover kan du søge efter Xbox 360-indhold ved hjælp af Microsoft Store på Xbox One, Windows 10 og internettet.

Spg.: Vil jeg kunne interagere med indholdet af SmartGlass for bestemte spil, film, eller tv-programmer?
Sv. Nej. Indhold, der er udviklet til Xbox 360 SmartGlass-app, er trukket tilbage og er ikke længere tilgængeligt.