Lyset blinker grønt på tænd/sluk-knappen på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Det grønne lys på tænd/sluk-knappen på Xbox 360-konsollen blinker, når konsollen udfører følgende to handlinger:

• Lyset blinker hurtigt, når diskskuffen åbnes og lukkes
  • Lyset blinker langsomt, når konsollen downloader Xbox Live-indhold, efter konsollen er slukket.
En tegning viser en oprindelig Xbox 360-konsol og en Xbox 360 S-konsol, begge med blinkende grønt lys på tænd/sluk-knappen.

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvordan du løser problemer med diskdrevet, i Løsning til Xbox 360-diskdrev.

Flere oplysninger

Tænd/sluk-knappen blinker langsomt, efter konsollen er slukket

Hvis der er en igangværende download, når du slukker din Xbox 360, skifter konsollen til strømsparetilstand. Midten af tænd/sluk-knappen blinker grønt hvert fjerde sekund, indtil indholdet er downloadet. Når din Xbox 360 downloader indhold i strømsparetilstand, er de andre lys omkring tænd/sluk-knappen slukket, og der vises ingen billeder på din skærm eller dit tv. Når konsollen er færdig med at hente alle elementer i køen Active Downloads, slukkes konsollen.

Hvis du vil slukke konsollen straks og ikke fortsætte med at downloade indhold i baggrunden, kan du deaktivere indstillingen til at downloade i baggrunden. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
En pil peger på Guide-knappen på en Xbox 360-controller.
  1. Vælg Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
Skærmen System Settings med indstillingen
  1. Vælg Startup and Shutdown.
Skærmen Console Settings med indstillingen
  1. Vælg Background Downloads.
  2. Vælg Disable.
Skærmen Background Downloads med indstillingen Disable fremhævet
  1. Klik på Yes for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Family Timer registrerer ikke den tid, der bruges på at downloade indhold i baggrunden.