Stream medier ved hjælp af Film og tv eller Windows Media Player med Xbox 360

Du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen fra computeren ved hjælp af Windows Media Player eller Film og tv.

Bemærk! Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger Windows Media Center til at streame indhold fra computeren til din konsol, skal du se under Support til Windows Media Center på Xbox 360.

Trin 1: Opret forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk (hvis du ikke allerede har gjort det)

Hvis du allerede har oprettet forbindelse fra din konsol til netværket, kan du gå til "Trin 2: Konfigurer Windows Media Player" nedenfor. Hvis ikke, skal du oprette forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Test derefter, om Xbox-konsollen har forbindelse. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Systemindstillinger.
  2. Vælg Netværksindstillinger.
  3. Vælg Kablet netværk eller Trådløst netværk.
  4. Vælg Test Xbox Live-forbindelse.
Indstillingen Test Xbox Live Connection er markeret på skærmen Network Settings på Xbox 360

Hvis status for netværket er Forbundet, skal du gå til Trin 2 nedenfor. Ellers skal du vælge Flere oplysninger på konsollen og følge forslagene.

Trin 2: Konfigurer Windows Media Player

Hent Windows Media Player.

Hvilken version vil du bruge?

• Windows Media Player 12 (Windows 7)
    1. I Windows Media Player skal du vælge Slå mediestreaming til i menuen Stream.
    2. På siden, der vises, skal du vælge Slå mediestreaming til.
    3. Giv dit mediebibliotek et navn, og vælg derefter OK.
  • Windows Media Player 11 (Windows Vista)
    1. I Windows Media Player skal du højreklikke på Bibliotek og derefter vælge Mediedeling.
    2. Vælg Del mine medier og derefter OK.
    3. Find Xbox 360-enheden i Indstillinger for deling.
    4. Vælg Xbox 360, Tillad og derefter OK.
    5. Hvis du vil anvende flere indstillinger, skal du vælge Indstillinger.
    6. Når du er færdig, skal du vælge OK.

Trin 3: Afspil musik, eller se videoer

Afspil musik

1. Gå til music fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Groove Musik.
Feltet for Groove Musik er markeret på Xbox 360 Dashboard
  1. Vælg den afspilningsliste med sange, som du vil høre.

Afspil videoer

1. Gå til movies & tv fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Microsoft Film og tv.
Feltet Microsoft Film og tv på Xbox 360 Dashboard
  1. Vælg den video, du vil afspille.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Stream medier ved hjælp af Film og tv eller Windows Media Player med Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?