Versioner af Xbox 360-operativsystemet og systemopdateringer

Din konsol kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din Xbox 360-konsol, kan du prøve disse fejlfindingstip.

Listen herunder viser dig det aktuelle versionsnummer på Xbox 360-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret baseret på den aktuelle systemopdatering.

Sådan finder du ud af din Xbox 360-konsols operativsystemversion:

1. Gå til hubben Indstillinger.
  2. Vælg feltet System.
  3. Vælg Konsolindstillinger.
  4. Hvis du markerer Systemoplysninger, vises de aktuelle indstillinger for dashboardet og IP-adressen.
  5. Din OS version er det nummer, der står efter dashboardoverskriften i den grå rude til højre for menuen Konsolindstillinger.

OS-version: 2.0.17526.0

DASHBOARD: 2.0.17526.0

Frigivelsesdato

22/5/2018

• Mindre programrettelser og forbedringer

Tidligere systemopdateringer

OS-version: 2.0.17502.0

DASHBOARD: 2.0.17502.0

Frigivelsesdato

29/3/2016

• Mindre programrettelser og forbedringer

OS-version: 2.0.17489.0

DASHBOARD: 2.0.17489.0

Frigivelsesdato

17/9/2015

Nye eller opdaterede funktioner

Accepter vilkår for anvendelse

• Du kan nu tilslutte din Xbox 360 til et netværk, der kræver accept af vilkår for anvendelse. Når du først er blevet tilsluttet, bliver du bedt om at teste din Xbox Live-forbindelse. Dit forslag angiver, at du skal bruge Internet Explorer til at logge på netværket. Du skal have den seneste opdatering af Internet Explorer først.

Aktivitetsfeed

• Synes om, kommenter og del dine venners aktivitet, post nye meddelelser, se gameklip, se skærmbilleder og se, hvad dine venner spiller, fra din Xbox 360. Du kan få adgang til aktivitetsfeed fra social twist.

Se, hvad dine venner foretager sig på Xbox One eller Windows

• kraftig opfordring kan du nu se, hvad dine venner spiller på Xbox One og Windows 10 fra din Xbox 360.

Microsoft Film og tv og Groove Musik

• Du kan nu få adgang til din film- og tv-samling fra Microsoft Film og tv (tidligere Xbox Video) og din musik i Groove Musik (tidligere Xbox Music).

Se dine penge

• Saldoen på din Microsoft-konto vises nu, når du ser detaljerne for et spil, eller kigger rundt på markedspladsen.

Indløs koder fra beskeder meddelelser

• Når du modtager en kode til Xbox Live Marketplace i en meddelelse, kan du nu indløse den kode ved blot at trykke på "Indløs kode".

OS-version: 2.0.17349.0

DASHBOARD: 2.0.17349.0

Frigivelsesdato

30/4/2015

Nye eller opdaterede funktioner

Større eksterne USB-harddiske

• Isæt en ekstern USB-harddisk på op til 2 TB for at lagre dine overførsler, profil, gemte spil og andre data for Xbox 360.
  • Hvis du tidligere har konfigureret en ekstern USB-harddisk, der er større end 32 GB, skal du reformatere drevet for at bruge den ekstra plads.

Købshistorik

• Nu kan du se dine seneste køb på din Xbox 360. Du kan se dem ved at gå til Indstillinger > Konto > Købshistorik.

Nulstilling af adgangskode

• Har du glemt din adgangskode? Du kan nu indstille den på din Xbox 360 ved at vælge Har du glemt din adgangskode? ved logon.

Netværksstatistik

• Hvis du vil se netværksstatistik som downloadhastighed, uploadhastighed og signalstyrke, kan du gå til Indstillinger > System > Netværksindstillinger. Vælg dit netværk, og vælg derefter Netværksstatistik.

Se dine penge

• Saldoen på din Microsoft-konto vises nu øverst til højre i Xbox-dashboardet. Du kan slå den fra ved at gå til Indstillinger > Profil > Kontosikkerhed og derefter vælge Vis penge i Microsoft-konto.

OS-version: 2.0.17150.0

DASHBOARD: 2.0.17150.0

Frigivelsesdato

12/11/2014 (ekstra funktionalitet aktiveret den 1/3/2015)

Nye eller opdaterede funktioner

Xbox One Games with Gold på Xbox 360

• Indløs Xbox One Games with Gold gratis på din Xbox 360. Byg videre på dit spilbibliotek hver måned, så nye spil er klar til at blive spillet af dig, når du køber en Xbox One.