To lys blinker rødt på en oprindelig Xbox 360-konsol

To lys blinker rødt, hvis den originale Xbox 360-konsol bliver overophedet. Prøv følgende løsninger:

Løsning 1: Flyt konsollen

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Du kan forhindre overophedning af Xbox 360 ved at flytte konsollen til et åbent, godt ventileret område væk fra alle andre elektroniske enheder.
God ventilation Dårlig ventilation
God ventilation Dårlig ventilation

Tip til placering af Xbox 360-konsollen

• Undgå at anbringe konsollen i et indelukket rum. Anbring konsollen i et åbent, godt ventileret område.
  • Undgå at stable andre elektroniske enheder oven på eller neden under konsollen.
  • Sørg for at anbringe konsollen og den tilhørende strømforsyning på et hårdt underlag. Undgå at anbringe konsollen oven på noget blødt (f.eks. en seng, en sofa eller et tæppe).
  • Undgå at anbringe konsollen i nærheden af varmekilder, f.eks. ventilationsåbninger på fjernsyn og elektroniske enheder. Anbring heller ikke konsollen i nærheden af varmluftventiler eller i direkte sollys.
  1. Tænd for konsollen.

Hvis to af lysene omkring tænd/sluk-knappen på Xbox 360-konsollen stadig blinker rødt, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Lad konsollen køle af

1. Sluk konsollen.
  2. Vent en time på, at konsollen køler af.
  3. Tænd for konsollen.

Bemærk! Når du tænder for konsollen, får du muligvis vist en meddelelse på skærmen med en bekræftelse af, at konsollen blev slukket på grund af overophedning. Meddelelsen lyder således:

"Din Xbox 360-konsol slukkes automatisk, når der ikke er tilstrækkelig ventilation"

Meddelelsen indeholder også oplysninger om ventilation og placering af konsollen.

Tryk på A på controlleren for at lukke meddelelsen.

Hvis disse løsninger ikke løser problemet, og de to lys rundt om tænd/sluk-knappen på konsollen stadig blinker rødt, er du nødt til at købe en ny konsol. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om den oprindelige Xbox 360-konsol.