Fejlen "This disc is unreadable" opstår med et Spil efter behov-spil

Problem

Du kan få følgende fejlmeddelelse, når du prøver at spille et Spil efter behov-spil på Xbox 360:

This disc is unreadable. It may be the wrong region for this console. Match the region of the disc to the console. Clean the disc with a soft cloth. Restart the console. For more help, go to www.xbox.com/support.

Dette problem kan forekomme, hvis din Xbox 360-konsol ikke kan læse spilfilerne på harddisken.

Løsning

Du kan muligvis løse dette problem ved at gemme spillet på en anden del af harddisken. Dette gør du ved at slette og downloade spillet igen. Sådan gør du:

1. Vælg Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed. Vælg f.eks. Xbox 360-harddisken.
  3. Vælg Games and Apps, og vælg derefter det Spil efter behov-spil, som ikke kan spilles. Notér størrelsen ned.
  4. Vælg Spil efter behov-spillet, og vælg derefter Delete.
  5. Gå til Games Store, og download en spildemo eller andet indhold, der har cirka samme størrelse som Spil efter behov-titlen.

Bemærk! Spildemoer er gratis, så det koster ikke noget at gemme dem på din harddisk.

6. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Settings, og vælg derefter Account.
  2. Vælg Download History.
  3. Vælg Spil efter behov-spillet, og vælg derefter Download Again.
  4. Når Spil efter behov-spillet er downloadet, skal du starte og spille det.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.

Kontakt Support

Hvis dette problem bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlen "This disc is unreadable" opstår med et Spil efter behov-spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?