Fejl 87e105dc opstår

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live, eller at der opstod en uventet fejl på din konsol.

Løsninger

1. Tjek Xbox Live-tjenesternes status herunder. Hvis der er en besked, skal du vente og derefter prøve igen.
  2. Sluk og tænd konsollen: Tryk og holde nede på Xbox-knappen på controlleren i 3 sekunder. Vælg Turn Off Console i menuen på skærmen, og tryk derefter på A-knappen . Tænd konsollen igen.
  3. Hvis du forsøger at bruge et spil eller en app, skal du fjerne og geninstallere det eller den.
  4. Prøv at tømme cachen. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  5. Som en sidste udvej kan du prøve at nulstille din Xbox. Dette geninstallerer konsollens operativsystem. Afhængigt af dit netværk kan det tage et stykke tid.
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til Settings > System, og tryk på A .
    2. Vælg Console settings > System info. Notér serienummeret, og vend derefter tilbage til skærmen med systemindstillinger.
    3. Vælg Storage. Markér harddiskdrevet, og tryk derefter A . Vælg Format, og vælg derefter Yes. Angiv nu det serienummer, du har kopieret. Tryk på Start for at starte nulstillingsprocessen.
Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-12-12T14:04:17.3734490+00:00
Social og spil: kører
2018-12-12T14:04:17.3734490+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2018-12-12T14:04:17.3734490+00:00
Tv, musik og video: kører
2018-12-12T14:04:17.3734490+00:00

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 87e105dc opstår", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?